Smertefribevægelse

Viden om
Viden om
  • smerter.
  • diskusprolaps.
  • piskesmæld.
  • impingement.
  • nocebo.
  • fysiologi.

Top 3 populære artikler.

Med en diskusprolaps, følger rigtig mange spørgsmål om bl.a. din prognose og hvad du selv kan gøre. Vi har samlet de hyppigste og besvaret dem baseret på hvad forskning ved i dag, så du har de bedste forudsætninger for at komme smerterne til livs.

Opdateret behandling

Som kronisk smertepatient kan man ofte befinde sig i en ond spiral af mindre bevægelse og mere smerte. Den tilstand kan vendes.

Hvad er smerte?

Moderne smerteforskning peger på at vi bør ændre vores forståelse af hvad smerter er. Det er nemlig ikke ensbetydende med vævsskade.

Alle artikler.

Billede af balletdanser

Er du hypermobil, og er du bange for at bruge din krop, gøre det værre, eller er du bare i tvivl om hvad du må lave. Så skal du læse med her. Når du har læst denne artikel, vil du have en bedre forståelse for, hvad hypermobilitet er. Du vil også lære, at hypermobilitet kan være meget mere, end bare at være mere bevægelig end andre.

Opblusninger af smerter kan være skræmmende, indvaliderende og frustrerende. I denne artikel beskriver vi hvad opblusninger er og giver en guide til hvordan du hurtigere kommer tilbage til hverdagen.

Smerte kan i høj grad påvirke din evne til at passe dit arbejde. Bliv klogere på sammenhængen mellem arbejde og smerter, og hvad det betyder for dig, der har ondt på jobbet, så du kan komme smerterne til livs!

At komme sine smerter til livs kan virke som en uoverskuelig opgave. I denne artikel kommer vi med 8 effektive principper, som vil øge sandsynligheden for succes med din genoptræning.

Stress kan både være en god og dårlig ting. Smerter kan være påvirket af stress og kan i sig selv også give stress. Find ud af hvordan stress og smerte hænger sammen og hvad du kan gøre ved det!

Mand med ondt i albuen

Der er mange misforståelser forbundet med tennisalbue. Tennisalbue er en tilstand, hvor man har ondt omkring senen på ydersiden af albuen. Der findes mange forskellige behandlingsmuligheder, hvor nogle af bedre end andre. Bliv klogere på hvad du kan gøre mod tennisalbue.

Få en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation.

Kæmper du også med konstante eller tilbagevendende smerter? Vi har hjulpet hundredevis. Lad os mødes til en uforpligtende snak, hvor vi vurderer om vi også kan hjælpe dig.