INDIVIDUEL BEHANDLING:

Vi hos Smertefribevægelse specialiserer os i at behandle længerevarende smerter. Vi bruger træning, bevægelse og uddannelse som en stor del af smertebehandlingen. I et forløb hos en af vore behandlere ser vi det vigtigt at klienten tager medansvar i forløbet, så man efterfølgende ikke er afhængig af en behandler og har værktøjerne til at kunne videreudvikle sin fysiske kunnen. Vi bestræber os på at forløbet er centreret omkring den enkeltes smerteproblematik og ressourcer m.m.

Vi vil 100% tage udgangspunkt i hvert enkelt individ.

Er du begrænset af smerter dig? Lader du smerter bestemme om du kan dyrke sport, lege med børnene eller bare have en aktiv og sund livsstil? Kroniske smerter er et kompleks problem. Man har måske oplevet at smerterne er meget svingende fra dag til dag? Man kan måske ikke finde ud af hvad der kan “trigge” det eller nogen sammenhæng med fysisk aktivitet? Du har måske også fået en diagnose efter flere behandlingsforløb? Som trænere og smertebehandlere er vores mission at hjælpe så mange som muligt til at leve et aktivt liv hvor smerter ikke er en begrænsning.

GRATIS KONSULTATION:

Hos Smertefribevægelse tilbyder vi alle vores kunder en grundig konsultation inden selve opstarten. Vi gennemgår alle dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandlingsmulighed og skræddersyer et program for lige netop dig. Gennem behandlingen vil du:

  • Lære hvad smerte er igennem teori og praksis
  • Redskaber til at kunne håndtere smerter resten af dit liv
  • Hensigtsmæssig strategi til at blive smertefri
  • Få en stærk og robust krop
  • Øvelser, bevægelser og træningsprogrammer
  • Fede træningssessioner