Søg
Close this search box.

Sådan ser et forløb ud

Få overblik over hvordan et forløb hos os foregår fra start til slut.

Sådan ser et forløb ud

Få overblik over dit forløb fra start til slut

Ingen behandlingsforløb er identiske. Men strukturen for alle vores forløb er tilrettelagt for at kunne give dig maksimalt udbytte af din tid hos os.

Find ud af hvordan et forløb ser ud fra start til slut nedenfor.

1/5

Gratis og uforpligtende konsultation

50 min.

Du starter med en professionel vurdering
Før vi starter et forløb, skal vi først vurdere om vi mener, at vi kan hjælpe dig. Derfor starter hele dit forløb med en gratis og uforpligtende 50 minutters konsultation.

Du vil blive mødt af en af vores dygtige behandlere, som enten er bachelorer eller kandidater indenfor fysioterapi eller idrætsvidenskab. Alle har efteruddannelser specifikt indenfor længerevarende smerter.

Undersøgelse og samtale om hele din situation
Til konsultationen vil vi spørge ind til hele din situation, problematik, smertehistorik, samt lave relevante undersøgelser, og derudfra vurdere om vi mener at vi kan hjælpe dig. Hvis vi mener, at vi kan det, vil vi komme med et konkret udspil til hvordan dit forløb kan se ud.

Én behandler gennem hele dit forløb
Du vil komme til at have den samme behandler gennem hele dit forløb, så du vil aldrig opleve at blive kastet fra behandler til behandler eller blive ved med at skulle genfortælle din historie.

2/5

Få adgang til Smerte-akademiet

Videoer, quizzer, artikler og refleksionsopgaver

Anvendelig, konkret og praktisk mini-uddannelse i dine smerter 
Når du starter dit forløb, modtager du et personligt login til Smerteakademiet. Det er vores eksklusive online læringsplatform, som du kommer til at bruge gennem hele forløbet.

Her vil du lære alt det nødvendige om smerter og moderne behandling, som du kan bruge helt lavpraktisk i din hverdag. På den måde får du de bedste forudsætninger for at blive mindre begrænset af dine smerter.

Specialiserede videoer, artikler, quizzer og refleksionsopgaver
Platformen består af specialiserede videoer, artikler, quizzer og refleksionsopgaver, som du kan se hvor og hvornår du vil og i dit eget tempo.

Se introduktionsvideoen nedenfor, som viser hvordan Smerteakademiet fungerer.

*OBS: Smerteakademiet kræver ikke at du er IT-kyndig.

3/5

Opstart

1 time og 40 min.

Grundig bevægeundersøgelse og personlig behandlingsplan
Til din grundige opstartssession vil du mødes med din behandler i 1 time og 40 minutter.

Sessionen er centreret omkring dit udgangspunkt, dine udfordringer, præferencer og mål med behandlingen. Hver opstart er forskellig, men består ofte af praktisk anvendelig teori, en grundig bevægeundersøgelse, smertehåndtering, og udarbejdelse af din personlige behandlingssplan i vores træningslokaler.

Du får en konkret plan efter første session
Du er selv med til at sætte dagsordenen for hvad vi skal fokusere på, og hvad du ønsker ud af din opstartssession. Når du går fra sessionen vil du have en konkret trænings- og behandlingsplan, som du kan igangsætte med det samme.

4/5

Behandlings-sessioner

50 min.

Behandlingssessioner

50 min.

Målrettet og gradueret træning, problemløsning og samtale
Omkring 2 uger efter din opstartssession, afholder vi en normal behandlingssession. Herefter vil du mødes med din behandler ca. hver 2-4 uge, alt efter dit behov og behandlerens vurdering.

Sessionerne varer 50 min. og består typisk af en blanding af samtale, problemløsning og gradueret træning i vores lokaler, hvor du får udfordret og styrket din krop gennem tilpasset træning og bevægelse. Vi fokuserer altid på at få dig tilbage til det, du lige nu er begrænset i.

Løbende tilpasning så du er sikret fremgang
I sessionerne følger din behandler op på din udvikling og foretager nødvendige justeringer og tilpasninger. På den måde finjusterer vi konstant din behandlingsstrategi, så du er sikker på at opleve fremgang.

Fri e-mailkorrespondance
Gennem hele forløbet kan du altid skrive med din behandler på mail, så du står aldrig alene med dine smerter.

5/5

Afslutning

50 min.

Du er i stand til at håndtere din situation
Hen imod slutningen af dit forløb, vil vi sikre os at du er klædt godt på til at kunne håndtere din situation herfra. 

Opfølgende sessioner
Efter dit forløb er afsluttet, vil du altid have mulighed for opfølgende sessioner, hvis behovet opstår. Det kan være at du har brug for en genopfriskning, eller du oplever nye udfordringer. Uanset hvad det er, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Afhængig af din problematik og udfordringer, kan forløbet se ud på mange forskellige måder. Fælles er dog, at de tager udgangspunkt i de fire evidensbaserede grundpiller, som du ser nedenfor.

Opdateret viden om smerte

Den første grundpille er at få en opdateret forståelse for smerter. Forståelsen og behandlingen af smerter har rykket sig fundamentalt de sidste 20-30 år.

Der er enormt vigtig og nødvendig viden at hente, når man har haft ondt i flere måneder eller år. For jo bedre du forstår et problem, jo bedre forudsætninger har du for at løse det.

Træning & bevægelse

Den anden grundpille er træning og bevægelse. Når du er begrænset i en bevægelse eller aktivitet, som du ønsker at vende tilbage til, så kræver det at du udfordrer kroppen tilstrækkeligt og på en gradueret måde.

Derfor finder vi dit individuelle niveau, guider dig sikkert og trygt igennem træning og bevægelse, og lærer dig også hvordan du selv kan gøre det i fremtiden.

Smerte-håndtering

Smertehåndtering

Den tredje grundpille er smertehåndtering. Det handler overordnet om at lære at håndtere de smerter du har, mens de står på.

Det handler om ikke at sætte livet på pause, lade smerterne styre alle dine beslutninger, og vente med at leve dit liv, til de forsvinder.

Livsstil

Den fjerde grundpille er livsstil. Hvis det er relevant i din situation, tager vi sammen et kig på kost, rygning, alkohol, motion, stress og søvn.

Vi vurderer i samarbejde, om det kan give mening at arbejde med, så du får de allerbedste forudsætninger for at få det bedre.

Hvorfor vælge os?

Videnskabeligt understøttet

Vores tilgang er testet og understøttet gang på gang i forskning og anerkendte videnskabelige tidsskrifter.

Vi har hjulpet tusindvis

Du kan både læse anmeldelser fra mange af vores tidligere klienter og se klienthistorier ved at klikke her.

Specialiserede behandlere

Vores spidskompetence er længerevarende smerter. Det er det, vi behandler hver eneste dag.

Anerkendt af læger og specialister

Vi er anerkendt af læger, specialister og smerteklinikker, som bruger vores videoer og artikler.

5/5

Anmeldelser

Kenneth Hald Søndergaard
Kenneth Hald Søndergaard
23. Januar, 2024.
anbefaler
Det har været et helt fantastisk forløb, som på kort tid har gjort jeg er gået fra daglige smerter til at være smertefri. Jeg har tidligere gået hos diverse fysioterapeuter uden samme effekt som dette forløb. Jeg var skeptisk inden, da intet tidligere har gjort noget for mig. Men dette har været helt anderledes. Kombination af gode øvelser tilpasset mine problemstillinger, samt materiale som fortæller hvordan det psykiske også kan påvirke ens lidelse. Dette var i den grad en øjenåbner for mig. Jeg blev inddraget og god sparring ift. hvad jeg ville og kunne, og forløbet blev tilpasset og udviklet, som tiden gik. Mit overskud og humør er blevet bedre fordi jeg er blevet smertefri! Det er skønt at kunne vågne op om morgenen uden at have ondt. Jeg håbede på en bedre, men havde aldrig troet jeg kunne blevet helt smertefri, men det har de formået at løse for mig. Alt i alt et fantastisk forløb, som i den grad overgik mine forventninger. Jeg anbefaler alt og alle at bruge Smertefribevægelse hvis man har en problemstilling, som driller i hverdagen.
Mads Boe Thrysøe
Mads Boe Thrysøe
10. Januar, 2024.
anbefaler
Jeg prøver mange forløb og i starter tror ikke på det vil virker for mig . Fordi ikke noget andet har virker. Men efter noget tide , hvor Morten og mig havde får de rigtige øvelser sæt på begyndt det virker for mig , og det hjulpe meget at komme til tænke anderledes . Altså vise det gør ondt , ja så sende vare smeter videre med toget til Roskilde . Jeg vil sige mange tak , Morten Det har hjulpet mig videre i livet, nu skal jeg starte på uddannelse og kan arbejde resten af livet forhåbentlig med eller uden smerter
Erik Exe Christoffersen
Erik Exe Christoffersen
11. December, 2023.
anbefaler
Smerte er både et fysisk og mentalt problem - og jeg mener "Smertefri" har været super til at kombinere øvelser med en form for indstilling til hvad man så at sige selv har tænkt sig at gøre. Smertefrigørelse drejer sig om at handle på alle niveauer.
Line Ørum Hansen
Line Ørum Hansen
23. November, 2023.
anbefaler
Jeg har gennemgået et 9 måneders forløb med Morten og har opnået meget mere, end jeg turde håbe på! Fra konstante smerter og deraf følgende betydelige fysiske og mentale begrænsninger - noget, jeg følte var alt for tidligt som 25-årig. Nu kan jeg løbe 12 kilometer - og træner op til 21 - , dyrke crossfit, og (hvis konditionen tillader det) cykle til Paris i sommeren 2024. Samlet set har jeg genfundet troen på at tage chancer og turde drømme stort! Varmeste anbefalinger fra mig🤩
Bent Smed Poulsen
Bent Smed Poulsen
21. November, 2023.
anbefaler
jeg har gået der i ca 1/2 år og det har været det hele værd før handlede det om hvad jeg kunne og hvornår nu er det langt mere hvor meget og gider jeg mere, jeg har fået simple øvelser som rykker ved min gamle læring af hvad man må og ikke må og med dem kan jeg flytte mig selv i den rigtige retning. det kan absolut anbefales de er top professionelle og lover ikke mere end de kan holde, selv min familie kan mærke den forandring der er sket både fysisk og med mit humør
Nanna Godiksen
Nanna Godiksen
13. November, 2023.
anbefaler
Fuldstændig fantastisk oplevelse jeg har haft hos (Morten) smertefribevægelse Aalborg. Jeg fik en korsbåndsskade i en håndboldkamp for 7,5 år siden, hvor jeg sidenhen har gennemgået flere operationer, et hav af forskellige fysioterapeuter, kiropraktor osv. Inden jeg startede forløbet havde jeg endnu engang været ude og blive scannet, hvor lægerne vurderede de gerne ville tilbyde mig endnu en kikkert operation i håb om at kunne fjerne arvæv eller finde andet svar på hvorfor jeg stadig efter over 7 år havde mange smerter. Jeg har gennem de 7 år forgæves forsøgt at kæmpe mig tilbage til et fysisk aktivt liv. Min største drøm var at komme til at spille håndbold igen, men undervejs har jeg skruet mine forventninger ned og hvis jeg drømte stort turde drømme om at komme til at løbe igen, da jeg tænkte det var den forudsætning jeg nu havde. Mit håb om at spille håndbold og fodbold igen havde jeg smidt væk for længst, og da jeg startede ved Morten, troede jeg faktisk heller ikke længere på min drøm om at komme til at løbe, der var min målsætning at komme til at leve et liv, hvor smerterne fyldte mindre og kunne lege mere på gulvet med mine børn. Jeg synes stadig det er fuldstændig surrealistisk og jeg kniber mig selv i armen for at forstå det er rigtigt, men efter mit forløb hos Morten har jeg inden for et halvt år kommet tilbage til at spille håndbold. Jeg har fået så meget livskvalitet tilbage til mit liv som jeg slet ikke havde turde håbe på. Derudover er jeg nærmest smertefri, og de smerter jeg oplever kan jeg nu håndtere på en helt anden måde. Jeg har kun de aller varmeste anbefalinger at give til smertefribevægelse Aalborg. I har virkelig hjulpet mig med en kæmpe forandring i mit liv. Af hjertet tak❤️
Bo Nielsen
Bo Nielsen
13. November, 2023.
anbefaler
Tog egentlig kontakt til Smertefribevægelse ​for at få bugt med mine tennisalbuer, der havde generet mig i en del år, men kom derfra med så uendeligt meget mere! Alle mine tanke- og reaktionsmønstre i forhold til modgang og "problemer" er blevet flyttet og jeg hviler i den jeg, er på en helt anden måde end før..... og de der smerter er måske ikke helt så "farlige", som jeg syntes før😉 Kan ikke anbefale Smertefribevægelse nok - det er i den grad, hver en krone værd!
Casper Elkjær Jovanovic
Casper Elkjær Jovanovic
10. November, 2023.
anbefaler
Jeg har igennem en lang årrække haft problemer med min ryg, jeg har gået til massør, kiropraktor og fysioterapeut flere gange og der har ikke rigtig været nogle fremgang, samt anbefalingerne lød altid på at jeg skulle stoppe med den og den sport, samt jeg nok ville døje med det resten af livet. Da jeg kom til Ying var tonen en helt anden og fremgangsmåden. Jeg har været helt vild med, hvordan man sætter folk ind i at forstå smerten og hvad der kan påvirke den, samt alle de øvelser der er fundet med det område hvor ens smerte er. Jeg kan kun anbefale en tur forbi smerfribevægelse, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

Klienthistorier

Hør nogle af vores tidligere klienter fortælle om deres forløb.

Afspil video
Afspil video
Afspil video