Moderne, individuel smertebehandling

Hos Smertefribevægelse specialiserer vi os i at behandle længerevarende og kroniske smerter. Vores tilgang er baseret på den nyeste forskning inden for smertebehandling. På trods af, at vi som mennesker rent fysisk belaster os selv mindre end nogensinde, er antallet af kroniske smertepatienter stigende. Moderne smertevidenskab tyder på at vi mange steder bør ændre vores tilgang til behandling af kroniske smerter, fordi det ofte kan være andre forhold end kun de rent fysiske, som kan være årsagen til smerte.

Smerte er komplekst. Der er mange ting, der kan påvirke vores smerteoplevelse, og ikke kun fysisk skade. Som kronisk smertepatient kan man ofte befinde sig i en ond spiral af mindre bevægelse og mere smerte. Hos Smertefribevægelse arbejder vi med at vende den udvikling.

Forskningen peger på, at kroppen kan tilpasse sig nærmest hvad som helst, og at den er stærk og robust. Forskning viser, at fysisk aktivitet, som er tilpasset din smerte, er yderst effektivt i et genoptræningsforløb. Træning, bevægelse og uddannelse er en stor del af smertebehandlingen, og det er en væsentlig del af ethvert forløb, at du selv tager medansvar.

Meningen med medansvar er, at du på den måde ikke er afhængig af en behandler og dermed også har værktøjerne til at udvikle din egen fysiske kunnen. Vi tager altid 100% udgangspunkt i det enkelte individ, og forløbet er derfor centreret omkring din smerteproblematik og ressourcer.

Du kan læse mere om vores tilgang til smertebehandling lige her.

Vi koncentrerer os primært om smerte i

Ryg       Nakke      Skulder      Albue      Hofte        Knæ


Et smertefrit liv er muligt

Kroniske smerter er et komplekst problem, og det kan være svært at blive klog på, hvor smerterne kommer fra. Det kan også være, at smerterne svinger fra dag til dag – eller at du har fået en diagnose, der er svær at forstå. Som trænere og eksperter inden for smertebehandling er det vores mission at hjælpe så mange som muligt til at leve et aktivt liv, hvor smerter ikke er en begrænsning.

Gratis konsultation

Hos Smertefribevægelse tilbyder vi alle vores kunder en grundig konsultation inden selve opstarten. Vi gennemgår alle dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandlingsmulighed og skræddersyer et program for lige netop dig. Gennem behandlingen vil du:

  • Lære hvad smerte i virkeligheden er – gennem teori og praksis
  • Få redskaber til at kunne håndtere smerter resten af dit liv
  • Arbejde med hensigtsmæssig strategi til at blive smertefri
  • Få en stærk og robust krop
  • Få effektive øvelser, bevægelser og træningsprogrammer
  • Få fede træningssessioner

Vil du vide mere om, hvordan vi hos Smertefribevægelse kan hjælpe dig med at blive fri for smerter? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 77 06 90 eller sende os en besked på kontakt@smertefribevaegelse.dk og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.