Smertefribevægelse

Moderne smertebehandling

Moderne smertebehandling

Play Video

Hvordan vi adskiller os fra andre behandlere

Billeder siger mere end tusinde ord.

Derfor har vi lavet videoen med Søren og kopmodellen, som forklarer hvordan moderne smertebehandling adskiller sig fra andre behandlingsformer. 

Play Video

Bryd fri af den onde spiral

Hos Smertefribevægelse specialiserer vi os i at behandle længerevarende og kroniske smerter. Vores tilgang er baseret på den nyeste forskning inden for smertebehandling. Som kronisk smertepatient kan man ofte befinde sig i en ond spiral af mindre bevægelse og mere smerte. Hos Smertefribevægelse arbejder vi med at vende den udvikling.

Forskningen peger på, at kroppen kan tilpasse sig nærmest hvad som helst, og at den er stærk og robust. Forskning viser også, at fysisk aktivitet, som er tilpasset din smerte, er yderst effektivt i et genoptræningsforløb. 

Et smertefrit liv er muligt

Kroniske smerter er et komplekst problem, og det kan være svært at blive klog på, hvor smerterne kommer fra. Det kan også være, at smerterne svinger fra dag til dag – eller at du har fået en diagnose, der er svær at forstå. Som trænere og eksperter inden for smertebehandling er det vores mission at hjælpe så mange som muligt til at leve et aktivt liv, hvor smerter ikke er en begrænsning.

Det er mange af vores klienter levende beviser på – se et uddrag nedenfor.

Hør vores tidligere klienter snakke om deres historie

Vores mål er at gøre dig uafhængig af behandlere

Træning, bevægelse og uddannelse er en stor del af smertebehandlingen, og det er en væsentlig del af ethvert forløb, at du selv tager medansvar. Meningen med medansvar er, at du på den måde ikke er afhængig af en behandler og dermed også får værktøjerne til selv at udvikle din egen fysiske kunnen. Vi tager altid 100% udgangspunkt i det enkelte individ, og forløbet er derfor centreret omkring din smerteproblematik, dine mål og ressourcer.

Du kan læse mere om vores tilgang til smertebehandling lige her

Gratis og uforpligtende konsultation

Hos Smertefribevægelse tilbyder vi alle vores klienter en grundig konsultation inden selve opstarten. Vi gennemgår alle dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandlingsmulighed og skræddersyer behandlingen til lige netop dig. Gennem behandlingen vil du..

  • Lære hvad smerte i virkeligheden er gennem teori og praksis
  • Få redskaber til at kunne håndtere smerter resten af dit liv
  • Arbejde med hensigtsmæssige strategier til at blive mindre begrænset af smerter
  • Få en stærk, robust og modstandsdygtig krop
  • Få effektive øvelser, bevægelser og træningsprogrammer
  • Få kyndig vejledning og træningssessioner