Smertefribevægelse

Moderne smertebehandling

Moderne smertebehandling

Play Video

En ny og anderledes tilgang

Et billede siger mere end 1000 ord. En video må altså sige meget mere end det.

Derfor har vi lavet videoen med Søren og kopmodellen, som forklarer hvordan vores smertebehandling adskiller sig fra andre behandlingsformer. 

Play Video

Bryd fri af den onde spiral

Hos Smertefribevægelse specialiserer vi os i at behandle længerevarende og kroniske smerter. Vores tilgang er baseret på den nyeste forskning inden for smertebehandling. Som kronisk smertepatient kan man ofte befinde sig i en ond spiral af mindre bevægelse og mere smerte. Hos Smertefribevægelse arbejder vi med at vende den udvikling.

Forskningen peger på, at kroppen kan tilpasse sig nærmest hvad som helst, og at den er stærk og robust. Forskning viser også, at fysisk aktivitet, som er tilpasset din smerte, er yderst effektivt i et genoptræningsforløb. 

Smerter skal behandles, ikke kun håndteres

Kroniske smerter er et komplekst problem, og det kan være svært at blive klog på, hvorfor smerterne opstår. Det kan også være, at smerterne svinger fra dag til dag, du har måske fået en diagnose som ikke heeelt stemmer overens med dine smerter? 

Vi tror på at smerter skal og kan behandles med den rette viden, værktøjer og omstændigheder, og at man ikke “bare skal lære at leve med dem”.

Det er vores mission at hjælpe så mange som muligt til at leve et aktivt liv, hvor smerter ikke er en begrænsning.

Det er mange af vores klienter levende beviser på – se og hør Andreas’ forløb her eller se flere længere nede.

Stop taxaturene og få et kørekort til dine smerter.

Vi sammenligner sommetider mange former for smertebehandling med en taxatur.

Du sætter dig ind på bagsædet, og taxachaufføren spørger: “Hvor vil du gerne hen?”. Han kører dig derhen hvor du gerne vil, og du betaler for turen. Alle er glade.

I metaforen er taxachaufføren din læge, fysioterapeut, kiropraktor eller behandler. Og de kører dig et sted hen til midlertidig smertelindring.

Problemet er netop, at det er midlertidigt og effekten forsvinder efter et par timer, dage eller uger.


Du skal have et kørekort, ikke en taxatur.

Når vi taler langvarige, kroniske eller tilbagevendende smerter, så går det mere ud på du skal i køreskole og få dit eget kørekort til smerterne.

Det føles typisk svært og nyt – og det er det også. Ligesom et rigtigt kørekort, er der mange mennesker med kroniske smerter, der har fået deres kørekort til smerterne.


Du bliver klædt godt på.

Hos os bliver du sat bag rattet, bliver en aktiv del af behandlingen og klædt på til selv at kunne behandle og håndtere dine smerter.

Det betyder, at vi uddanner dig med relevant viden, værktøjer og redskaber indenfor træning, bevægelse og smerter så du på den måde vil blive uafhængig af behandlere i fremtiden.


Du er ikke bare et nummer i rækken.

Hos os er du ikke endnu et nummer i rækken, men du vil altid blive set, hørt og opleve at forløbet altid tager 100% i dig, dine mål, præferencer og symptomer.

Du kan læse mere om vores evidensbaserede tilgang til smertebehandling lige her

Hør tidligere klienter snakke om deres forløb.

Gratis og uforpligtende konsultation

Vi tilbyder helt gratis alle nye klienter en grundig indledende konsultation forud for opstart af et forløb. Vi gennemgår din smertehistorik, identificer barrierer for bedring, dine mål og finder frem til de vigtigste fokuspunkter og personliggøre behandlingen til lige netop dig. Gennem et genoptræningsforløb vil du..

  • Få en større forståelse og tryghed ved dine smerter.
  • Kunne håndtere og behandle smerter resten af dit liv.
  • Få identificeret de faktorer, der bidrager til dine smerter.
  • Blive mindre begrænset af smerter.
  • Få en stærk, robust og modstandsdygtig krop.
  • Få en reel behandlings-/træningsplan ud fra dit nuværende udgangspunkt.
  • Få justeret din behandlings-/træningsplan løbende, så vi sikrer og følger din fremgang.
Få en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation.

Kæmper du også med konstante eller tilbagevendende smerter? Vi har hjulpet hundredevis. Lad os mødes til en uforpligtende snak, hvor vi vurderer om vi også kan hjælpe dig.