Smertefribevægelse

Sådan ser et forløb ud

Få overblik over hvordan et forløb hos os foregår fra start til slut.

Sådan ser et forløb ud

Få overblik over dit forløb fra start til slut

Ingen behandlingsforløb er identiske. Men strukturen for alle vores forløb er tilrettelagt for at kunne give dig maksimalt udbytte af din tid hos os.

Find ud af hvordan et forløb ser ud fra start til slut nedenfor.

1/5

Gratis og uforpligtende konsultation

50 min.

Du starter med en professionel vurdering
Før vi starter et forløb, skal vi først vurdere om vi mener, at vi kan hjælpe dig. Derfor starter hele dit forløb med en gratis og uforpligtende 50 minutters konsultation.

Du vil blive mødt af en af vores dygtige behandlere, som enten er bachelorer eller kandidater indenfor fysioterapi eller idrætsvidenskab. Alle har efteruddannelser specifikt indenfor længerevarende smerter.

Undersøgelse og samtale om hele din situation
Til konsultationen vil vi spørge ind til hele din situation, problematik, smertehistorik, samt lave relevante undersøgelser, og derudfra vurdere om vi mener at vi kan hjælpe dig. Hvis vi mener, at vi kan det, vil vi komme med et konkret udspil til hvordan dit forløb kan se ud.

Én behandler gennem hele dit forløb
Du vil komme til at have den samme behandler gennem hele dit forløb, så du vil aldrig opleve at blive kastet fra behandler til behandler eller blive ved med at skulle genfortælle din historie.

2/5

Få adgang til Smerte-akademiet

Videoer, quizzer, artikler og refleksionsopgaver

Anvendelig, konkret og praktisk mini-uddannelse i dine smerter 
Når du starter dit forløb, modtager du et personligt login til Smerteakademiet. Det er vores eksklusive online læringsplatform, som du kommer til at bruge gennem hele forløbet.

Her vil du lære alt det nødvendige om smerter og moderne behandling, som du kan bruge helt lavpraktisk i din hverdag. På den måde får du de bedste forudsætninger for at blive mindre begrænset af dine smerter.

Specialiserede videoer, artikler, quizzer og refleksionsopgaver
Platformen består af specialiserede videoer, artikler, quizzer og refleksionsopgaver, som du kan se hvor og hvornår du vil og i dit eget tempo.

Se introduktionsvideoen nedenfor, som viser hvordan Smerteakademiet fungerer.

*OBS: Smerteakademiet kræver ikke at du er IT-kyndig.

3/5

Opstart

1 time og 40 min.

Grundig bevægeundersøgelse og personlig behandlingsplan
Til din grundige opstartssession vil du mødes med din behandler i 1 time og 40 minutter.

Sessionen er centreret omkring dit udgangspunkt, dine udfordringer, præferencer og mål med behandlingen. Hver opstart er forskellig, men består ofte af praktisk anvendelig teori, en grundig bevægeundersøgelse, smertehåndtering, og udarbejdelse af din personlige behandlingssplan i vores træningslokaler.

Du får en konkret plan efter første session
Du er selv med til at sætte dagsordenen for hvad vi skal fokusere på, og hvad du ønsker ud af din opstartssession. Når du går fra sessionen vil du have en konkret trænings- og behandlingsplan, som du kan igangsætte med det samme.

4/5

Behandlings-sessioner

50 min.

Behandlingssessioner

50 min.

Målrettet og gradueret træning, problemløsning og samtale
Omkring 2 uger efter din opstartssession, afholder vi en normal behandlingssession. Herefter vil du mødes med din behandler ca. hver 2-4 uge, alt efter dit behov og behandlerens vurdering.

Sessionerne varer 50 min. og består typisk af en blanding af samtale, problemløsning og gradueret træning i vores lokaler, hvor du får udfordret og styrket din krop gennem tilpasset træning og bevægelse. Vi fokuserer altid på at få dig tilbage til det, du lige nu er begrænset i.

Løbende tilpasning så du er sikret fremgang
I sessionerne følger din behandler op på din udvikling og foretager nødvendige justeringer og tilpasninger. På den måde finjusterer vi konstant din behandlingsstrategi, så du er sikker på at opleve fremgang.

Fri e-mailkorrespondance
Gennem hele forløbet kan du altid skrive med din behandler på mail, så du står aldrig alene med dine smerter.

5/5

Afslutning

50 min.

Du er i stand til at håndtere din situation
Hen imod slutningen af dit forløb, vil vi sikre os at du er klædt godt på til at kunne håndtere din situation herfra. 

Opfølgende sessioner
Efter dit forløb er afsluttet, vil du altid have mulighed for opfølgende sessioner, hvis behovet opstår. Det kan være at du har brug for en genopfriskning, eller du oplever nye udfordringer. Uanset hvad det er, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Afhængig af din problematik og udfordringer, kan forløbet se ud på mange forskellige måder. Fælles er dog, at de tager udgangspunkt i de fire evidensbaserede grundpiller, som du ser nedenfor.

Opdateret viden om smerte

Den første grundpille er at få en opdateret forståelse for smerter. Forståelsen og behandlingen af smerter har rykket sig fundamentalt de sidste 20-30 år.

Der er enormt vigtig og nødvendig viden at hente, når man har haft ondt i flere måneder eller år. For jo bedre du forstår et problem, jo bedre forudsætninger har du for at løse det.

Træning & bevægelse

Den anden grundpille er træning og bevægelse. Når du er begrænset i en bevægelse eller aktivitet, som du ønsker at vende tilbage til, så kræver det at du udfordrer kroppen tilstrækkeligt og på en gradueret måde.

Derfor finder vi dit individuelle niveau, guider dig sikkert og trygt igennem træning og bevægelse, og lærer dig også hvordan du selv kan gøre det i fremtiden.

Smerte-håndtering

Smertehåndtering

Den tredje grundpille er smertehåndtering. Det handler overordnet om at lære at håndtere de smerter du har, mens de står på.

Det handler om ikke at sætte livet på pause, lade smerterne styre alle dine beslutninger, og vente med at leve dit liv, til de forsvinder.

Livsstil

Den fjerde grundpille er livsstil. Hvis det er relevant i din situation, tager vi sammen et kig på kost, rygning, alkohol, motion, stress og søvn.

Vi vurderer i samarbejde, om det kan give mening at arbejde med, så du får de allerbedste forudsætninger for at få det bedre.

Hvorfor vælge os?

Videnskabeligt understøttet

Vores tilgang er testet og understøttet gang på gang i forskning og anerkendte videnskabelige tidsskrifter.

Vi har hjulpet tusindvis

Du kan både læse anmeldelser fra mange af vores tidligere klienter og se klienthistorier ved at klikke her.

Specialiserede behandlere

Vores spidskompetence er længerevarende smerter. Det er det, vi behandler hver eneste dag.

Anerkendt af læger og specialister

Vi er anerkendt af læger, specialister og smerteklinikker, som bruger vores videoer og artikler.

5/5

Anmeldelser

Nicoline Griffin
Nicoline Griffin
12. Februar, 2023.
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos smertefribevægelse, jeg har virkelig været tilfreds med mit forløb og den effekt, som det har haft på, at jeg nu er blevet smertefri. Jeg har i 4 år døjet med knæsmerter i mit højre knæ, hvortil jeg det seneste år pådrog mig en større skade, der virkelig påvirkede mig meget. Mine smerter fyldte hele min hverdag både, når jeg var aktiv, og når jeg hvilede. Jeg har efter mit forløb hos smertefribevægelse oplevet, at mine smerter ikke længere fylder i min dagligdag, og jeg er endda begyndt at løbe igen, og jeg går nu også til sport. Jeg har kørt et online-forløb, hvilket jeg ikke har set som en hæmsko. Jeg sidder derimod tilbage med en følelse af, at jeg selv har været en aktiv del af behandlingen, selvfølgelig med kyndig vejledning og støtte af min meget gode behandler Anders. Efter mit forløb har jeg fået en masse viden og erfaring, som gør, at jeg føler, at jeg ved, hvordan jeg skal håndtere en ny smerteproblematik fremadrettet. Så kæmpe anbefaling herfra!!!
Julie Fjord
Julie Fjord
16. November, 2022.
anbefaler
Havde længe overvejet et forløb hos smertefribevægelse inden jeg rettede henvendelse, og har bestemt ikke fortrudt at jeg valgte et forløb hos Nicolaj efter korsbåndsskade af bagerste korsbåndsled. Målet var ingen operation, mere bevægelsesfrihed og stabilitet. Målet blev nået - og har fået en god portion værktøjer til at håndtere fremtidige udfordringer med knæet 😀. En stor tak til Nicolaj for at møde en i øjenhøjde og have forståelse for andre parametre i ens liv, der har indflydelse på forløbet og smerter. Så kæmpe anbefaling herfra 🙂
Rebekka Langvad Nørregaard
Rebekka Langvad Nørregaard
13. Oktober, 2022.
anbefaler
Forløbet ved Smertefribevægelse har været en kæmpe hjælp for mig! Vil anbefale det til alle der har kroniske smerter. Jeg har prøvet mange forskellig behandlere og behandlingsmetoder gennem årene, da jeg har kæmpet med skulder og rygsmerter, men forløbet ved smertefribevægelse har været det eneste der har hjulpet. Jeg har også fået en masse ny viden og forståelse af smerte. Så taknemmelig for den hjælp jeg har fået!
Duygu Arikan
Duygu Arikan
14. September, 2022.
anbefaler
Et givende forløb, som jeg vil anbefale andre med smerter at kaste sig ud i. Jeg har døjet med nakke- og knæsmerter i flere år, og smerterne har fået mig til at holde mig tilbage med træningen. Nicolaj, min smertebehandler, har lært mig ikke at være bange for mine smerter, og derfor tør jeg i dag at træde ud af min komfortzone og træne uden at være bange for smerter. Det har resulteret i færre dage med smerter, og jeg ved nu, hvordan jeg skal gribe mine smerter an, de få dage de dukker op.
Conny Kristensen
Conny Kristensen
2. September, 2022.
anbefaler
Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Patrick ved Smertefribevægelse og det har virkelig gjort en stor forskel i forhold til min forståelse og håndtering af mine smerter i forbindelse med min fibromyalgi. Jeg vil absolut anbefale dette forløb til alle, der døjer med længerevarende smerter.
Susanne Norbjerg
Susanne Norbjerg
3. Maj, 2022.
anbefaler
Lærerigt og udbytterigt forløb. Har haft meget ondt i en skulder - længe. Har fået øvelser der virker, samt forståelse for bevægelsens betydning. Har mindre ondt og fortsætter det gode arbejde. Mine allerbedste anbefalinger.
Vibeke Fischer
Vibeke Fischer
2. Maj, 2022.
anbefaler
For mig har mit forløb hos Smertefribevægelse betydet, at jeg har kunnet tage kontrollen over min egen krop tilbage efter år med smerter. Jeg tænker på det som livet før og efter. Mine allervarmeste anbefalinger.
Jarivan Ahmad
Jarivan Ahmad
11. April, 2022.
anbefaler
Smertefribevægelse er helt klart det bedste sted jeg har fået behandling. Ikke nok med at det er fagligt kompetente behandlere, men de forstår virkelig at tage hele personen med i behandlingsprocessen. Man får en rigtig god forståelse af sin egen krop og hvordan smerter skal ses og man føler sig bare tryg og hørt igennem hele forløbet.
Stephanie Jacqueline Siebert
Stephanie Jacqueline Siebert
2. Marts, 2022.
anbefaler
Da jeg tog kontakt til Smertefribevægelse var det pga. smerter i venstre knæ, som jeg havde bøvlet med ca. et halvt års tid. Jeg har aldrig haft problemer med knæet, så hvad der skete aner jeg ikke. Jeg var blevet undersøgt af en læge og fået at vide det var overbelastning og ordene: gå hjem og slap af i en uge og ”lad” vær med at gå så meget til crossfit! HVAD! Nu langt om længe havde jeg endelig fundet en sport, som jeg virkelig brændte for, og nu skulle jeg måske opgive det hele, og oven i det så havde jeg faktisk meldt mig til First timers konkurrencen%/8?9%#/=&% Nå men så prøvede jeg det der slappe af i en uge tre gange faktisk, men hver gang jeg startede til crossfit igen, så fik jeg smerterne i mit knæ tilbage. Her begyndte jeg så at blive en smule desperat og googlede løs, og det var sådan jeg fandt frem til smertefribevægelse. Jeg har haft et behandlingsforløb med Ying, og jeg kan KUN anbefale Smertefribevægelse. Jeg startede i forløbet i maj 2020, og jeg skulle til konkurrencen samme år i september, havde jeg troet at jeg kom det? NEJ! Og til Yings spørgsmål om, hvorvidt jeg troede mit knæ blev som før, svarede jeg: Nej det tror jeg ikke, men jeg håber det bliver bare 80% som før. Tog jeg fejl: JA  Mit knæ er i dag fuldstændig smertefrit. At være i dette forløb har været det bedste jeg har gjort for mig selv ift. mine knæsmerter. Drengene har en helt anden forståelse for, hvordan man skal håndtere smerter. Det der også var rart var, at behandlingsplanen blev tilrettelagt mig og mine behov, og at jeg altid selv kunne være med til at justerer i den. Dette har virkelig bidraget til mine resultater, fordi jeg ikke skulle følge et eller andet rigid program til folk med knæsmerter. Jeg fik mit program som rent faktisk var sjovt og motiverende. Hos Smertefribevægelse har jeg følt mig set, hørt og taget seriøst. Man får virkelig en følelse af, hvor meget de ligger deres sjæl i at hjælpe folk med at få deres bevægelsesfrihed tilbage  TAK
Rolf Trærup Andersen
Rolf Trærup Andersen
9. Januar, 2022.
anbefaler
5/5 Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Forventninger var ikke store, da jeg startede i et behandlingsforløb med Martin. Efter adskillige nederlag hos forskellig behandlere i systemet og endda udmeldinger som "du skal leve med det" gjorde at forventninger var små. Håbet var der dog og det var egentlig et sidste skud, at starte her. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! For det har været alle pengene værd og mere til. Jeg har kroniske smerter i låret, lægmusklen og ryggen og har ikke kunnet dyrke idræt før jeg startede her. Men nu kan jeg både styrketræne igen og er begyndt at spille Padel tennis. Smerterne er også blevet betydeligt bedre i hverdagen og generer slet ikke i samme grad. Deres tilgang har virkelig hjulpet mig! Fysisk mindre smerter, aktiv igen og forøget livsglæde. I får de varmeste anbefalinger fra mig, gid jeg var startet i et behandlingsforløb hos jer noget før!

Klienthistorier

Hør nogle af vores tidligere klienter fortælle om deres forløb.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Få en gratis og uforpligtende konsultation

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende 50 minutters konsultation, hvor vi vurderer hvorvidt vi kan hjælpe dig.