Søg
Close this search box.

Videoer

Om smerteundervisning, genoptræningsprincipper, smerter på arbejdet, smertehåndtering, osv.

Videoer om smerte

Vælg en kategori nedenfor og se vores videoer om emnet.

Denne playliste opdateres med vores nyeste videoer, hver gang vi lægger en ny op.

Det kan være at du har fået en specifik diagnose. Vores viden indenfor behandlinger af forskellige diagnoser har rykket sig langt, og i disse videoer dykker vi ned i videnskaben bag specifikke diagnoser og behandlingen af dem.
Videoer om mange forskellige emner indenfor smerte. Hvad er smerte? Hvordan kan ord være skadelige? Og hvordan smerter kan blive kroniske? Hvordan kan du genoptræne dig selv og hvorfor bør du være kritisk overfor behandlinger? Dette og meget mere går vi i dybden med.

I denne videoserie præsenterer vi forskellige forklaringsmodeller, metaforer, analogier og principper, du som behandler eller smerteramt kan bruge til at håndtere, forstå og forklare smerter.

Denne videoserie er for dig, der gerne vil leve et meningsfuldt liv med smerter, som samtidig støtter dig i din bedring.

I denne videoserie vil du sammen med vores behandler Martin og Morten Høgh, Ph.D blive klogere på hvordan smerte og arbejde påvirker hinanden.

Få svar på spørgsmål som..
Må jeg arbejde selvom jeg har ondt? Er det farligt at sidde med krum ryg? Hvilke faktorer kan påvirke mine smerter? Er tunge løft farlige? Hvad kan jeg selv gøre for at behandle mine smerter? Hvordan kan jeg arbejde selvom jeg har ondt?

Øvelsesvideoer

Vælg kropsdelen nedenfor og se alle vores øvelsesvideoer.