Smertefribevægelse

Videoer om smerte

Se vores videoer nedenfor.

Vælg en spilleliste nedenfor og se vores mange videoer.

Videoer om mange forskellige emner indenfor smerte. Hvad er smerte? Hvordan kan ord være skadelige? Og hvordan smerter kan blive kroniske? Hvordan kan du genoptræne dig selv og hvorfor bør du være kritisk overfor behandlinger? Dette og meget mere går vi i dybden med.

I denne videoserie præsenterer vi forskellige forklaringsmodeller, metaforer, analogier og principper, du som behandler eller smerteramt kan bruge til at håndtere, forstå og forklare smerter.

Denne videoserie er for dig, der gerne vil leve et meningsfuldt liv med smerter, som samtidig støtter dig i din bedring.

Det kan være at du har fået en specifik diagnose. Vores viden indenfor behandlinger af forskellige diagnoser har rykket sig langt, og i disse videoer dykker vi ned i videnskaben bag specifikke diagnoser og behandlingen af dem.

Hør hvad vores tidligere klienter siger om deres oplevelser i deres forløb.

I denne videoserie vil du sammen med vores behandler Martin og Morten Høgh, Ph.D blive klogere på hvordan smerte og arbejde påvirker hinanden.

Få svar på spørgsmål som..
Må jeg arbejde selvom jeg har ondt? Er det farligt at sidde med krum ryg? Hvilke faktorer kan påvirke mine smerter? Er tunge løft farlige? Hvad kan jeg selv gøre for at behandle mine smerter? Hvordan kan jeg arbejde selvom jeg har ondt?

Øvelsesvideoer.

Vælg kropsdelen nedenfor og se alle vores øvelsesvideoer.

Få en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation.

Kæmper du også med konstante eller tilbagevendende smerter? Vi har hjulpet tusindvis. Lad os mødes til en gratis konsultation, hvor vi vurderer, om vi også kan hjælpe dig.