Smertefribevægelse

Handelsbetingelser

General information

  • Smertefribevægelse ApS
    Adresse: Edouard Suensons Gade 4A, st. 1. 8200 Aarhus N
    CVR nr: 40 56 65 62
    Tlf: 20 77 06 90
    mail: [email protected]

HANDELSBETINGELSER FOR FYSISKE GENOPTRÆNINGSFORLØB & PERSONLIGE TRÆNINGER

BETALING

NB. Du får et link på SMS hvor du tilknytter et kort til betaling.
Dette skal gøres med det samme. Betaling skal ske forud for første time eller forløbets start, medmindre andet er aftalt.

REFUNDERING
Såfremt forløbet afbrydes betales der kun for antal afholdte sessioner. Dog udregnes en ny sessionspris på baggrund af antal afholdte sessioner. 

AFBUD OG FREMMØDE
Ved afbud mindre end 24 timer før aftale, opkræves 100% af timens pris. Afbud skal afgives på mail til din behandler og er samtidig gældende når denne er afsendt. Skulle du være forsinket til en session, er det ikke muligt at forlænge sessionen, den afsluttes til aftalt tid.

ULOVLIVE MEDIKAMENTER
Ved brug af ulovlige medikamenter, opsiges samarbejdet og prisen på forløbet refunderes ikke. Derudover bortvises du fra Aarhus PT Studie.

TAVSHEDSPLIGT OG FORTROLIGHED
Vi har til enhver tid tavshedspligt – før, under og efter forløb med klienten. De billeder der tages under forløbet, vil ikke blive offentliggjort uden dit samtykke hertil. 

Alt udleveret materiale, herunder træningsprogrammer og kostplaner, er personlige og må ikke videregives eller offentliggøres uden Smertefribevægelse ApS samtykke hertil.

ANSVAR
Al træning og modtagelse af undervisning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i træning hos os. Aarhus PT Studie og PT tager heller ikke ansvar for personskader, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

FORLØB

Behandlingssessioner bliver afholdt i Aarhus PT studie, Ny Banegårdsgade 45 kld. 8000 Aarhus C

En konsultation har en varighed af 55-110 minutter. Medlemskab i Aarhus PT studie behøves ikke, hvis man har aftalt en træningssession med Smertefribevægelse ApS. Det er yderligere muligt at træne før og efter en aftalt træningssession uden medlemskab i Aarhus PT Studie.
Det er tilladt at ringe eller skrive 24 timer i døgnet med spørgsmål vedrørende forløbet. Dog må det ikke forventes, at der svares på usædvanlige tidspunkter af døgnet.