Smertefribevægelse

Klienthistorier

Hør nogle af vores tidligere klienter fortælle om hvordan de kom deres smerter til livs.

Piskesmæld

Afspil video

Efter 3 år med piskesmæld har Rikke genvundet kontrollen over sit liv.

Meniskskade

Afspil video

Efter 8 år, er Camilla ikke længere "hende med det dårlige knæ".

Diskusprolaps

Afspil video

Helle havde smerter i 1,5 år efter en diskusprolaps. Nu er hun fri for dem.

Nakke, bryst & brystryg

Afspil video

Christian havde smerter i 2 år.

Bækken, lænd, hofte & lyske

Afspil video

Cristina Maria havde ondt i 4 år.

Seneskedehinde-betændelse

Afspil video

Sejer havde ondt i hænderne gennem 8 måneder.

Skuldersmerter

Afspil video

Simon havde haft ondt i 2 år.

Diskusprolaps

Afspil video

Nikoline havde smerter i 3-4 år efter en diskusprolaps.

Knæsmerter

Afspil video

Andreas døjede med knæsmerter gennem 6 mdr.

Bækken, lænd & skulder

Afspil video

Mie havde haft smerter i 7 år.

Skulder, knæ & håndled

Afspil video

Kristina har haft smerter i 11 år.

Diskusprolaps i lænden

Afspil video

Madalina havde haft ondt siden hun var teenager.

5/5

Anmeldelser

Nicoline Griffin
Nicoline Griffin
12. Februar, 2023.
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos smertefribevægelse, jeg har virkelig været tilfreds med mit forløb og den effekt, som det har haft på, at jeg nu er blevet smertefri. Jeg har i 4 år døjet med knæsmerter i mit højre knæ, hvortil jeg det seneste år pådrog mig en større skade, der virkelig påvirkede mig meget. Mine smerter fyldte hele min hverdag både, når jeg var aktiv, og når jeg hvilede. Jeg har efter mit forløb hos smertefribevægelse oplevet, at mine smerter ikke længere fylder i min dagligdag, og jeg er endda begyndt at løbe igen, og jeg går nu også til sport. Jeg har kørt et online-forløb, hvilket jeg ikke har set som en hæmsko. Jeg sidder derimod tilbage med en følelse af, at jeg selv har været en aktiv del af behandlingen, selvfølgelig med kyndig vejledning og støtte af min meget gode behandler Anders. Efter mit forløb har jeg fået en masse viden og erfaring, som gør, at jeg føler, at jeg ved, hvordan jeg skal håndtere en ny smerteproblematik fremadrettet. Så kæmpe anbefaling herfra!!!
Julie Fjord
Julie Fjord
16. November, 2022.
anbefaler
Havde længe overvejet et forløb hos smertefribevægelse inden jeg rettede henvendelse, og har bestemt ikke fortrudt at jeg valgte et forløb hos Nicolaj efter korsbåndsskade af bagerste korsbåndsled. Målet var ingen operation, mere bevægelsesfrihed og stabilitet. Målet blev nået - og har fået en god portion værktøjer til at håndtere fremtidige udfordringer med knæet 😀. En stor tak til Nicolaj for at møde en i øjenhøjde og have forståelse for andre parametre i ens liv, der har indflydelse på forløbet og smerter. Så kæmpe anbefaling herfra 🙂
Rebekka Langvad Nørregaard
Rebekka Langvad Nørregaard
13. Oktober, 2022.
anbefaler
Forløbet ved Smertefribevægelse har været en kæmpe hjælp for mig! Vil anbefale det til alle der har kroniske smerter. Jeg har prøvet mange forskellig behandlere og behandlingsmetoder gennem årene, da jeg har kæmpet med skulder og rygsmerter, men forløbet ved smertefribevægelse har været det eneste der har hjulpet. Jeg har også fået en masse ny viden og forståelse af smerte. Så taknemmelig for den hjælp jeg har fået!
Duygu Arikan
Duygu Arikan
14. September, 2022.
anbefaler
Et givende forløb, som jeg vil anbefale andre med smerter at kaste sig ud i. Jeg har døjet med nakke- og knæsmerter i flere år, og smerterne har fået mig til at holde mig tilbage med træningen. Nicolaj, min smertebehandler, har lært mig ikke at være bange for mine smerter, og derfor tør jeg i dag at træde ud af min komfortzone og træne uden at være bange for smerter. Det har resulteret i færre dage med smerter, og jeg ved nu, hvordan jeg skal gribe mine smerter an, de få dage de dukker op.
Conny Kristensen
Conny Kristensen
2. September, 2022.
anbefaler
Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Patrick ved Smertefribevægelse og det har virkelig gjort en stor forskel i forhold til min forståelse og håndtering af mine smerter i forbindelse med min fibromyalgi. Jeg vil absolut anbefale dette forløb til alle, der døjer med længerevarende smerter.
Susanne Norbjerg
Susanne Norbjerg
3. Maj, 2022.
anbefaler
Lærerigt og udbytterigt forløb. Har haft meget ondt i en skulder - længe. Har fået øvelser der virker, samt forståelse for bevægelsens betydning. Har mindre ondt og fortsætter det gode arbejde. Mine allerbedste anbefalinger.
Vibeke Fischer
Vibeke Fischer
2. Maj, 2022.
anbefaler
For mig har mit forløb hos Smertefribevægelse betydet, at jeg har kunnet tage kontrollen over min egen krop tilbage efter år med smerter. Jeg tænker på det som livet før og efter. Mine allervarmeste anbefalinger.
Jarivan Ahmad
Jarivan Ahmad
11. April, 2022.
anbefaler
Smertefribevægelse er helt klart det bedste sted jeg har fået behandling. Ikke nok med at det er fagligt kompetente behandlere, men de forstår virkelig at tage hele personen med i behandlingsprocessen. Man får en rigtig god forståelse af sin egen krop og hvordan smerter skal ses og man føler sig bare tryg og hørt igennem hele forløbet.
Stephanie Jacqueline Siebert
Stephanie Jacqueline Siebert
2. Marts, 2022.
anbefaler
Da jeg tog kontakt til Smertefribevægelse var det pga. smerter i venstre knæ, som jeg havde bøvlet med ca. et halvt års tid. Jeg har aldrig haft problemer med knæet, så hvad der skete aner jeg ikke. Jeg var blevet undersøgt af en læge og fået at vide det var overbelastning og ordene: gå hjem og slap af i en uge og ”lad” vær med at gå så meget til crossfit! HVAD! Nu langt om længe havde jeg endelig fundet en sport, som jeg virkelig brændte for, og nu skulle jeg måske opgive det hele, og oven i det så havde jeg faktisk meldt mig til First timers konkurrencen%/8?9%#/=&% Nå men så prøvede jeg det der slappe af i en uge tre gange faktisk, men hver gang jeg startede til crossfit igen, så fik jeg smerterne i mit knæ tilbage. Her begyndte jeg så at blive en smule desperat og googlede løs, og det var sådan jeg fandt frem til smertefribevægelse. Jeg har haft et behandlingsforløb med Ying, og jeg kan KUN anbefale Smertefribevægelse. Jeg startede i forløbet i maj 2020, og jeg skulle til konkurrencen samme år i september, havde jeg troet at jeg kom det? NEJ! Og til Yings spørgsmål om, hvorvidt jeg troede mit knæ blev som før, svarede jeg: Nej det tror jeg ikke, men jeg håber det bliver bare 80% som før. Tog jeg fejl: JA  Mit knæ er i dag fuldstændig smertefrit. At være i dette forløb har været det bedste jeg har gjort for mig selv ift. mine knæsmerter. Drengene har en helt anden forståelse for, hvordan man skal håndtere smerter. Det der også var rart var, at behandlingsplanen blev tilrettelagt mig og mine behov, og at jeg altid selv kunne være med til at justerer i den. Dette har virkelig bidraget til mine resultater, fordi jeg ikke skulle følge et eller andet rigid program til folk med knæsmerter. Jeg fik mit program som rent faktisk var sjovt og motiverende. Hos Smertefribevægelse har jeg følt mig set, hørt og taget seriøst. Man får virkelig en følelse af, hvor meget de ligger deres sjæl i at hjælpe folk med at få deres bevægelsesfrihed tilbage  TAK
Rolf Trærup Andersen
Rolf Trærup Andersen
9. Januar, 2022.
anbefaler
5/5 Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Forventninger var ikke store, da jeg startede i et behandlingsforløb med Martin. Efter adskillige nederlag hos forskellig behandlere i systemet og endda udmeldinger som "du skal leve med det" gjorde at forventninger var små. Håbet var der dog og det var egentlig et sidste skud, at starte her. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! For det har været alle pengene værd og mere til. Jeg har kroniske smerter i låret, lægmusklen og ryggen og har ikke kunnet dyrke idræt før jeg startede her. Men nu kan jeg både styrketræne igen og er begyndt at spille Padel tennis. Smerterne er også blevet betydeligt bedre i hverdagen og generer slet ikke i samme grad. Deres tilgang har virkelig hjulpet mig! Fysisk mindre smerter, aktiv igen og forøget livsglæde. I får de varmeste anbefalinger fra mig, gid jeg var startet i et behandlingsforløb hos jer noget før!
Få en gratis og uforpligtende konsultation

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende 50 minutters konsultation, hvor vi vurderer hvorvidt vi kan hjælpe dig.