Søg
Close this search box.

Book din gratis og uforpligtende konsultation her

Aarhus | Aalborg | Online

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vurderer hvorvidt vi kan hjælpe dig.

Gratis konsultation v3 - Book tid - Smertefribevægelse

Book din gratis og uforpligtende konsultation her

Online - Book tid - Smertefribevægelse

Book din gratis og uforpligtende konsultation her

Aarhus | Aalborg | Online

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation, hvor vi vurderer hvorvidt vi kan hjælpe dig.

Det er helt risikofrit.

Videnskabeligt understøttet

Vores tilgang er testet og understøttet gang på gang i forskning og anerkendte videnskabelige tidsskrifter.

Anerkendt af læger og specialister

Vi er anerkendt af læger, specialister og smerteklinikker, som bruger vores videoer og artikler.

Vi har hjulpet tusindvis

Alt fra overbelastninger, diskusprolaps, slidgigt og meniskskader til smerter uden diagnose.

Specialiserede behandlere

Vores spidskompetence er længerevarende smerter. Det er det, vi behandler hver eneste dag.

Hvem hjælper vi?

Vi hjælper mennesker, som har haft smerter i muskler, sener eller led over 3-6 mdr. og op til flere år.

Ikke bare kortvarigt ondt, men stædige, tilbagevendende, eller konstante smerter. Det kan fx. være smerter i:

Kenneth Hald Søndergaard
Kenneth Hald Søndergaard
23. Januar, 2024.
anbefaler
Det har været et helt fantastisk forløb, som på kort tid har gjort jeg er gået fra daglige smerter til at være smertefri. Jeg har tidligere gået hos diverse fysioterapeuter uden samme effekt som dette forløb. Jeg var skeptisk inden, da intet tidligere har gjort noget for mig. Men dette har været helt anderledes. Kombination af gode øvelser tilpasset mine problemstillinger, samt materiale som fortæller hvordan det psykiske også kan påvirke ens lidelse. Dette var i den grad en øjenåbner for mig. Jeg blev inddraget og god sparring ift. hvad jeg ville og kunne, og forløbet blev tilpasset og udviklet, som tiden gik. Mit overskud og humør er blevet bedre fordi jeg er blevet smertefri! Det er skønt at kunne vågne op om morgenen uden at have ondt. Jeg håbede på en bedre, men havde aldrig troet jeg kunne blevet helt smertefri, men det har de formået at løse for mig. Alt i alt et fantastisk forløb, som i den grad overgik mine forventninger. Jeg anbefaler alt og alle at bruge Smertefribevægelse hvis man har en problemstilling, som driller i hverdagen.
Mads Boe Thrysøe
Mads Boe Thrysøe
10. Januar, 2024.
anbefaler
Jeg prøver mange forløb og i starter tror ikke på det vil virker for mig . Fordi ikke noget andet har virker. Men efter noget tide , hvor Morten og mig havde får de rigtige øvelser sæt på begyndt det virker for mig , og det hjulpe meget at komme til tænke anderledes . Altså vise det gør ondt , ja så sende vare smeter videre med toget til Roskilde . Jeg vil sige mange tak , Morten Det har hjulpet mig videre i livet, nu skal jeg starte på uddannelse og kan arbejde resten af livet forhåbentlig med eller uden smerter
Erik Exe Christoffersen
Erik Exe Christoffersen
11. December, 2023.
anbefaler
Smerte er både et fysisk og mentalt problem - og jeg mener "Smertefri" har været super til at kombinere øvelser med en form for indstilling til hvad man så at sige selv har tænkt sig at gøre. Smertefrigørelse drejer sig om at handle på alle niveauer.
Line Ørum Hansen
Line Ørum Hansen
23. November, 2023.
anbefaler
Jeg har gennemgået et 9 måneders forløb med Morten og har opnået meget mere, end jeg turde håbe på! Fra konstante smerter og deraf følgende betydelige fysiske og mentale begrænsninger - noget, jeg følte var alt for tidligt som 25-årig. Nu kan jeg løbe 12 kilometer - og træner op til 21 - , dyrke crossfit, og (hvis konditionen tillader det) cykle til Paris i sommeren 2024. Samlet set har jeg genfundet troen på at tage chancer og turde drømme stort! Varmeste anbefalinger fra mig🤩
Bent Smed Poulsen
Bent Smed Poulsen
21. November, 2023.
anbefaler
jeg har gået der i ca 1/2 år og det har været det hele værd før handlede det om hvad jeg kunne og hvornår nu er det langt mere hvor meget og gider jeg mere, jeg har fået simple øvelser som rykker ved min gamle læring af hvad man må og ikke må og med dem kan jeg flytte mig selv i den rigtige retning. det kan absolut anbefales de er top professionelle og lover ikke mere end de kan holde, selv min familie kan mærke den forandring der er sket både fysisk og med mit humør
Nanna Godiksen
Nanna Godiksen
13. November, 2023.
anbefaler
Fuldstændig fantastisk oplevelse jeg har haft hos (Morten) smertefribevægelse Aalborg. Jeg fik en korsbåndsskade i en håndboldkamp for 7,5 år siden, hvor jeg sidenhen har gennemgået flere operationer, et hav af forskellige fysioterapeuter, kiropraktor osv. Inden jeg startede forløbet havde jeg endnu engang været ude og blive scannet, hvor lægerne vurderede de gerne ville tilbyde mig endnu en kikkert operation i håb om at kunne fjerne arvæv eller finde andet svar på hvorfor jeg stadig efter over 7 år havde mange smerter. Jeg har gennem de 7 år forgæves forsøgt at kæmpe mig tilbage til et fysisk aktivt liv. Min største drøm var at komme til at spille håndbold igen, men undervejs har jeg skruet mine forventninger ned og hvis jeg drømte stort turde drømme om at komme til at løbe igen, da jeg tænkte det var den forudsætning jeg nu havde. Mit håb om at spille håndbold og fodbold igen havde jeg smidt væk for længst, og da jeg startede ved Morten, troede jeg faktisk heller ikke længere på min drøm om at komme til at løbe, der var min målsætning at komme til at leve et liv, hvor smerterne fyldte mindre og kunne lege mere på gulvet med mine børn. Jeg synes stadig det er fuldstændig surrealistisk og jeg kniber mig selv i armen for at forstå det er rigtigt, men efter mit forløb hos Morten har jeg inden for et halvt år kommet tilbage til at spille håndbold. Jeg har fået så meget livskvalitet tilbage til mit liv som jeg slet ikke havde turde håbe på. Derudover er jeg nærmest smertefri, og de smerter jeg oplever kan jeg nu håndtere på en helt anden måde. Jeg har kun de aller varmeste anbefalinger at give til smertefribevægelse Aalborg. I har virkelig hjulpet mig med en kæmpe forandring i mit liv. Af hjertet tak❤️
Bo Nielsen
Bo Nielsen
13. November, 2023.
anbefaler
Tog egentlig kontakt til Smertefribevægelse ​for at få bugt med mine tennisalbuer, der havde generet mig i en del år, men kom derfra med så uendeligt meget mere! Alle mine tanke- og reaktionsmønstre i forhold til modgang og "problemer" er blevet flyttet og jeg hviler i den jeg, er på en helt anden måde end før..... og de der smerter er måske ikke helt så "farlige", som jeg syntes før😉 Kan ikke anbefale Smertefribevægelse nok - det er i den grad, hver en krone værd!
Casper Elkjær Jovanovic
Casper Elkjær Jovanovic
10. November, 2023.
anbefaler
Jeg har igennem en lang årrække haft problemer med min ryg, jeg har gået til massør, kiropraktor og fysioterapeut flere gange og der har ikke rigtig været nogle fremgang, samt anbefalingerne lød altid på at jeg skulle stoppe med den og den sport, samt jeg nok ville døje med det resten af livet. Da jeg kom til Ying var tonen en helt anden og fremgangsmåden. Jeg har været helt vild med, hvordan man sætter folk ind i at forstå smerten og hvad der kan påvirke den, samt alle de øvelser der er fundet med det område hvor ens smerte er. Jeg kan kun anbefale en tur forbi smerfribevægelse, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
5/5

5/5 stjerner fra tidligere klienter

Hvem hjælper vi?

Vi hjælper mennesker, som har haft smerter i muskler, sener eller led over 3-6 mdr. og op til flere år. Ikke bare kortvarigt ondt, men stædige, tilbagevendende, eller konstante smerter. Det kan fx. være smerter i:

Få hjælp med eller uden en diagnose

I nogle tilfælde ligger tidligere skader til grund for smerterne (fx. diskusprolaps, meniskskade, forstuvning). I andre tilfælde er smerterne kommet ud af det blå.

Vi kan hjælpe dig i begge tilfælde.

Har du prøvet andre behandlinger?

Fælles for vores klienter er, at de ofte allerede har brugt både tid og penge på at gå til en eller flere forskellige behandlere eller behandlingsformer.


De har desværre ofte kun oplevet lidt eller kortvarig effekt.

Bliv uafhængig af behandlere

Det er også ofte tilfældet, at vores klienter desværre ikke har haft mulighed for at opbygge en værktøjskasse, som har gjort dem i stand til selv at behandle og håndtere deres smerter.

Det er et fokuspunkt for alle vores behandlingsforløb.

Et af vores primære behandlingsmål er, at du skal opbygge kompetencer og få både redskaber og strategier til ikke længere at være begrænset af dine smerter. Hverken nu eller i fremtiden.

Velkommen til

Tag et kig indenfor på vores klinik i Aarhus.

Vi har hjulpet tidligere klienter med at:

Og måske vigtigst af alt, selv at være i stand til at varetage smerter, træning og aktivitet efter endt forløb.

Forskningen bekræfter tilgangen

Forståelsen og behandlingen af langvarige smerter har rykket sig markant. Derfor bør behandlingen naturligvis også ændre sig. Forskningen peger på, at det er et generelt problem at behandle ud fra forældede principper og forståelsesrammer. Det kan i værste tilfælde gøre mere skade end gavn.

Derfor sørger vi altid for at være opdateret på den nyligste forskning og implementerer den i vores praksis, så du er sikret den bedste behandling.

Nicolaj og klient - Book tid - Smertefribevægelse
Martin og klient - Book tid - Smertefribevægelse
Ying og klient 3 - Book tid - Smertefribevægelse

Klienthistorier

Hør nogle af vores tidligere klienter fortælle om deres forløb.

Nikoline - Book tid - Smertefribevægelse
Afspil video
Cristina Maria - Book tid - Smertefribevægelse
Afspil video
Christian - Book tid - Smertefribevægelse
Afspil video