Smertefribevægelse

Susanne Norbjerg
Susanne Norbjerg
3. Maj, 2022.
anbefalerBekræftet
Lærerigt og udbytterigt forløb. Har haft meget ondt i en skulder - længe. Har fået øvelser der virker, samt forståelse for bevægelsens betydning. Har mindre ondt og fortsætter det gode arbejde. Mine allerbedste anbefalinger.
Vibeke Fischer
Vibeke Fischer
2. Maj, 2022.
anbefalerBekræftet
For mig har mit forløb hos Smertefribevægelse betydet, at jeg har kunnet tage kontrollen over min egen krop tilbage efter år med smerter. Jeg tænker på det som livet før og efter. Mine allervarmeste anbefalinger.
Jarivan Ahmad
Jarivan Ahmad
11. April, 2022.
anbefalerBekræftet
Smertefribevægelse er helt klart det bedste sted jeg har fået behandling. Ikke nok med at det er fagligt kompetente behandlere, men de forstår virkelig at tage hele personen med i behandlingsprocessen. Man får en rigtig god forståelse af sin egen krop og hvordan smerter skal ses og man føler sig bare tryg og hørt igennem hele forløbet.
Stephanie Jacqueline Siebert
Stephanie Jacqueline Siebert
2. Marts, 2022.
anbefalerBekræftet
Da jeg tog kontakt til Smertefribevægelse var det pga. smerter i venstre knæ, som jeg havde bøvlet med ca. et halvt års tid. Jeg har aldrig haft problemer med knæet, så hvad der skete aner jeg ikke. Jeg var blevet undersøgt af en læge og fået at vide det var overbelastning og ordene: gå hjem og slap af i en uge og ”lad” vær med at gå så meget til crossfit! HVAD! Nu langt om længe havde jeg endelig fundet en sport, som jeg virkelig brændte for, og nu skulle jeg måske opgive det hele, og oven i det så havde jeg faktisk meldt mig til First timers konkurrencen%/8?9%#/=&% Nå men så prøvede jeg det der slappe af i en uge tre gange faktisk, men hver gang jeg startede til crossfit igen, så fik jeg smerterne i mit knæ tilbage. Her begyndte jeg så at blive en smule desperat og googlede løs, og det var sådan jeg fandt frem til smertefribevægelse. Jeg har haft et behandlingsforløb med Ying, og jeg kan KUN anbefale Smertefribevægelse. Jeg startede i forløbet i maj 2020, og jeg skulle til konkurrencen samme år i september, havde jeg troet at jeg kom det? NEJ! Og til Yings spørgsmål om, hvorvidt jeg troede mit knæ blev som før, svarede jeg: Nej det tror jeg ikke, men jeg håber det bliver bare 80% som før. Tog jeg fejl: JA  Mit knæ er i dag fuldstændig smertefrit. At være i dette forløb har været det bedste jeg har gjort for mig selv ift. mine knæsmerter. Drengene har en helt anden forståelse for, hvordan man skal håndtere smerter. Det der også var rart var, at behandlingsplanen blev tilrettelagt mig og mine behov, og at jeg altid selv kunne være med til at justerer i den. Dette har virkelig bidraget til mine resultater, fordi jeg ikke skulle følge et eller andet rigid program til folk med knæsmerter. Jeg fik mit program som rent faktisk var sjovt og motiverende. Hos Smertefribevægelse har jeg følt mig set, hørt og taget seriøst. Man får virkelig en følelse af, hvor meget de ligger deres sjæl i at hjælpe folk med at få deres bevægelsesfrihed tilbage  TAK
Rolf Trærup Andersen
Rolf Trærup Andersen
9. Januar, 2022.
anbefalerBekræftet
5/5 Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Forventninger var ikke store, da jeg startede i et behandlingsforløb med Martin. Efter adskillige nederlag hos forskellig behandlere i systemet og endda udmeldinger som "du skal leve med det" gjorde at forventninger var små. Håbet var der dog og det var egentlig et sidste skud, at starte her. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! For det har været alle pengene værd og mere til. Jeg har kroniske smerter i låret, lægmusklen og ryggen og har ikke kunnet dyrke idræt før jeg startede her. Men nu kan jeg både styrketræne igen og er begyndt at spille Padel tennis. Smerterne er også blevet betydeligt bedre i hverdagen og generer slet ikke i samme grad. Deres tilgang har virkelig hjulpet mig! Fysisk mindre smerter, aktiv igen og forøget livsglæde. I får de varmeste anbefalinger fra mig, gid jeg var startet i et behandlingsforløb hos jer noget før!
Sarah Lyng Andersen
Sarah Lyng Andersen
26. December, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg har været i et super godt forløb med Patrick! Jeg søgte hjælp, fordi jeg altid fik skinnebensbetændelse, nærmest lige så snart jeg prøvede at løbe igen. nogle gange kunne jeg selv træne mig op til 3 km, men hvorefter jeg så må stoppe helt. I forløbet med Patrick er jeg oppe på 4-5 km løb, og jeg mærker ikke smerten på samme måde. Den er der af og til, men med Patricks hjælp er jeg blevet bedre til at navigere i, hvad kroppen egentlig fortæller mig. Så jeg er på vej i den rigtige retning, og vil helt sikkert søge hjælp her igen, hvis jeg har brug for mere opfølgning. Det er fedt man bliver hjulpet til at kunne selv, istedet for at være afhængig af behandlere. Og jeg har altså prøvet mange ting, men ingen af dem har fået mig så langt som Patrick. Selv når jeg ikke har trænet eller løbet det jeg selv ville, pga. hverdagens udfordringer, så bliver man mødt med nysgerrig spørgsmål i stedet for endnu mere dårlig samvittighed. Så er kæmpe tak herfra! Bestemt pengene værd!
Jeff Hindsbøl Hansen
Jeff Hindsbøl Hansen
23. November, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg har været på online forløb hos Anders hos Smertefri Bevægelse da jeg havde døjet med smerter i en længere periode. Jeg lærte virkelig meget, og jeg oplevede at online forløb gav mig et ligeså godt resultat som jeg kan forestille mig et normal forløb ville have gjort. Jeg er blevet rigtig godt udrustet til imødekomme lign. udfordringer fremtiden. Derudover havde vi god tid til at kigge på flere ting der påvirker livskvaliteten udover smerter. 10/10
Anders Kristensen
Anders Kristensen
13. Oktober, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg fik selv anbefalet Smertefribevægelse af en god ven. Den anbefaling kan jeg nu sende videre til alle dem der må finde det relevant. Min ryg havde været dårlig ryg i over et år da jeg startede et forløb hos Smertefribevægelse. Det har jeg ikke fortrudt. Foruden en klar forbedring af mine rygsmerter, har jeg opnået en større forståelse af smerter. Jeg har været igennem et forløb med en række videomøder, hvor samtaler, teori og praktiske øvelser gik fint hånd i hånd. Det har desuden fungeret godt i en travl hverdag med arbejde og børn. Så tak herfra ! Anders
John Kjær
John Kjær
19. September, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg startede for at få "fikset" problemer med mit ene knæ, så jeg kunne løbe smertefrit igen, hvilket jeg opnåede under forløbet. Udover et specifikt fokus på genoptræning og smerteforståelse, så var der rigtig meget hjælp til selvhjælp. Derudover blev det tilrettelagt ud fra, hvordan jeg er som type, så det var nemmere at gå til. Under forløbet fik jeg en urelateret rygskade. Her kunne jeg så bruge rigtig mange af de redskaber, jeg havde fået, så det ikke bare var at starte fra bunden igen. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og kan på det varmeste anbefale Smertefribevægelse
Jens Orheim
Jens Orheim
14. September, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg har igennem en årrække lidt af hovedpine/migræne. Hovedpinen har været meget generende i nogle perioder og tålelige i andre perioder. Det har bølget op og ned. Jeg er diagnosticeret med scheuerman i øverste del af ryggen. Jeg har tidligere konsulteret forskellige former forbehandling, osteoripat, kiropraktor, fysioterapi etc. Disse behandlinger har kortvarigt hjulpet på hovedpinen. Desværre er der altid kommet tilbagefald. Efter at have læst om smertefribevægelse gav jeg det et skud. Igennem forløbet med Nicolaj fra Smertefribevægelse har jeg fået et nyt syn på min hovedpine, min tilgang til træning og jeg ved hvordan jeg skal agere/”behandle” mig selv når jeg får hovedpine. Forløbet har været et miks af træning og undervisning. Jeg er blevet udfordret ift. hvad smerte er og hvad jeg kan og må. Dette er ikke en mirakelkur, jeg har stadig hovedpine fra tid til anden, men nu ved jeg hvordan jeg skal komme over det uden migræne .
5/5

Vi kan hjælpe dig

Smerter i ryggen kan have mange årsager, men fælles for dem alle er, at de kan nedsætte din livskvalitet i hverdagen og genere dig på arbejdet, i fritiden og i forbindelse med helt almindelige hverdagsgøremål. Hos Smertefribevægelse er vi specialister i behandling af rygsmerter og hjælper dig med at blive smertefri.

Ifølge Sundhedsstyrelsen lever op mod 880.000 danskere med smerter i ryggen, så man kan roligt tale om en folkesygdom. Og for rigtig mange danskere er der tale om kroniske rygsmerter. Rygsmerter behandles ofte med medicin og i flere tilfælde med operation. Men i mange tilfælde er smertebehandling i form af øvelser, træning og uddannelse det, som gør mennesker med ryglidelser smertefri.

Vi arbejder med at behandle længerevarende og kroniske rygsmerter gennem moderne smertebehandling. Det vil sige, at vi prøver at klarlægge dine smerter ved at kigge på så mange faktorer som muligt. Smerterne behøver nemlig ikke at være betingede af for eksempel skader eller slid. Vi er nemlig nødt til også at kigge på, om der er nogle ting i dit arbejdsmiljø, din kost eller andet, som evt. kan have indflydelse på dine smerter. Rygsmerter er komplekse og kræver en specialiseret genoptræning, som baserer sig på at gøre dig mere fysisk aktiv. Her kan du læse mere om vores smertebehandling.

Typiske smerter opstår i lænden, midt på ryggen eller mellem skulderbladene. Yderligere oplever nogen at disse smerter kan brede sig til andre kropsdele som nakken og hoften. Vi sørger for at kigge det hele efter, så du får det helt rigtige forløb.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med smertebehandling i forbindelse med:

 • Smerter i lænden
 • Hold i ryggen
 • Hekseskud
 • Diskusprolaps
 • Facetledssyndrom
 • Slidgigt i ryggen
 • Myoser/muskelspændinger i ryggen

Gratis og uforpligtende konsultation for rygsmerter

Vi tilbyder helt gratis alle nye klienter en grundig indledende konsultation forud for opstart af et forløb. Vi gennemgår din smertehistorik, identificer barrierer for bedring, dine mål og finder frem til de vigtigste fokuspunkter og personliggøre behandlingen til lige netop dig. Gennem et genoptræningsforløb vil du..

 • Få en større forståelse og tryghed ved dine rygsmerter.
 • Få redskaber til at kunne håndtere dine rygsmerter, så du kan blive mere uafhængig af behandlere i fremtiden.
 • Blive mindre begrænset af rygsmerterne, så du kan komme tilbage til det, smerterne holder dig fra i dag.
 • Få en stærk, robust og modstandsdygtig ryg.
 • Få et skræddersyet forløb, som passer til netop din situation, mål og behov.
 • Få kyndig vejledning og behandlings-/træningssessioner.
Få en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation.

Kæmper du også med konstante eller tilbagevendende smerter? Vi har hjulpet hundredevis. Lad os mødes til en uforpligtende snak, hvor vi vurderer, om vi også kan hjælpe dig.