Smertefribevægelse

Behandling af nakkesmerter

Helena Kristensen
Helena Kristensen
9. April, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg kan kun varmt anbefale Smertefribevægelse. Det er et sted hvor man føler sig velkommen og tryg, samt hvor der er forståelse for ens historie og problematikker. Kun positive ting at sige herfra 👏🏼🤗
Lasse Kornum
Lasse Kornum
26. November, 2020.
anbefalerBekræftet
At starte et forløb hos Smertefribevægelse er et af de bedste valg jeg har taget. De her drenge ved hvad de laver. Med deres kompetencer, passion og empati er du ikke længere alene i kampen mod dine kroniske smerter. Jeg havde ikke troet det var muligt at have det som jeg har det i dag. Hvis du har kroniske smerter kan jeg kun opfordre dig til at komme i gang. Husk at pakke dine træningssko og din JA-hat. Du vil ikke fortryde det 🙏🏻
Brian Verner Jensen
Brian Verner Jensen
29. Oktober, 2020.
anbefalerBekræftet
Begyndte at få ondt i knæet i starten af 2018, det kom stille og roligt og Jeg kunne til sidst slet ikke være aktiv pga stærke smerter ved brug af knæet. Jeg cykler en del mountainbike og styrketræner/crossfit, og intet af det var muligt pga smerter. Jeg fik en MR scanning som ikke viste andet end lidt væske i knæet men ikke noget unormalt ellers fik af vide at det var en irritation af en slags Jeg var hos 2 forskellige fysioterapeuter hvor Jeg fik alverdens øvelser, optapening og straps, endda også laserbehandling. De var ude i at det var springerknæ/løberknæ osv. Men lige lidt hjalp det. Var hos lægerne igen for at høre om der virkelige ikke var noget man kunne gøre, men de ville ikke åbne op for knæet for der ville være større chance for at det ville blive værre end bedre, så fik faktisk af vide at Jeg nok bare skulle leve med det Der gik et års tid med fys og læger uden noget fremskridt, men en dag snakkede Jeg med en træningsmakker, som anbefalede noget i århus som hed Smertefribevægelse, jeg havde aldrig hørt om det så Jeg tænkte selvfølgelig "hvad skulle de kunne gøre, som de andre ikke har prøvet", men min makker sagde at jeg skulle få det prøvet, Så Jeg gik hjem og kiggede på det og kunne godt se at de havde en lidt anden indgangsvinkel på tingene, det kunne ikke blive værre med knæet så Jeg kunne lige så godt prøve det her også tænkte Jeg. Det var en helt anden oplevelse at starte i behandling hos smertefri bevægelse end hos andre fysioterapeuter som Jeg har prøvet. De tilgår problemet noget anderledes på en god måde og får dig til at bedre forstå hvad smerte er så du kan arbejde rigtigt med den. Under hele forløbet som desværre også blev ramt af Covid-19, har jeg haft god kommunikation med min behandler, vi kom så langt at der også blev tid til at kigge på almene træningstips til alt muligt andet end knæ. Der har altid været godt humør og god stemning ved behandlingerne. Jeg syntes det bedste ved behandlingerne var at man behandlede sig selv med det mindset og fremgangsmåden som Smertefribevægelse havde lært en . Der var ingen smertefulde behandlinger på bænken med tryk og vrid, som ved en "normal" fys Jeg kan i dag lave alle de ting som Jeg kunne inden mit knæ sagde stop, hvilket Jeg selvfølgelig er utroligt glad for Så Jeg vil klart anbefale at man tager til kontakt til Smertefribevægelse hvis man har noget man går og døjer med, de vil helt sikkert kunne hjælpe dig også
Carsten Mattrup Danielsen
Carsten Mattrup Danielsen
15. Oktober, 2020.
anbefalerBekræftet
jeg kan kun anbefale smertefri bevægelse. Du kan ikke undgå at føle dig velkommen så snart du træder indenfor dørene. Du vil blive lyttet til og de vil gøre alt for at hjælpe dig. De vil gøre deres yderste til at du opnår din ønskede mål, med støtte, gode forklaringer og en accept af dig og hvor du er. Du kommer ikke til st fortryde et forløb her. Jeg kan kun sige tak til Smerfribevæglse og Martin for al det de har givet mig.
Emma Marie Johansen
Emma Marie Johansen
5. Oktober, 2020.
anbefalerBekræftet
Døjede med akut overbelastningsskade i mine ankler, og blev guidet trygt gennem genoptræning af Ying. Jeg har ændret min tilgang til skader og smerte, og kan overføre principperne til al min træning. Jeg føler mig godt beskyttet mod kroniske smerter i fremtiden. Varm anbefaling herfra.
Fru Jespersen
Fru Jespersen
29. September, 2020.
anbefalerBekræftet
At overkommelige nemme øvelser, har fjernet mine knæsmerter. Vil lige sige, at mine knæ er 75år og har slidgigt, der hører til alderen🤗
William Holm McCormick
William Holm McCormick
28. September, 2020.
anbefalerBekræftet
Jeg henvendte mig til Smertefribevægelse i forbindelse med min korsbåndsskade, og er i dag rigtig glad for den beslutning. Jeg havde et forløb med Patrick, som både er utrolig vidende indenfor hans fag og rigtig god som træner og ven. Med Smertefribevægelse så jeg hurtigt fremskridt med min skade, og står til at vende tilbage til min sport nu. Det er jeg sindssygt glad for!
Nikoline Brøgger Jensen
Nikoline Brøgger Jensen
17. September, 2020.
anbefalerBekræftet
Jeg kontaktede smertefri bevægelse efter lidt over 2 år med kroniske smerter i ryggen efter en diskusprolaps og smertestillende medicin 4 gange dagligt i perioder. Her kom jeg i forløb hos Nicolaj “Grande”. Igennem et langt forløb med ham og smertefri bevægelse har jeg lært mere ene nogensinde, blevet smertefri og har fået en helt masse viden og redskaber at bruge når smerterne banker på. I en god kombination af smertevidenskab, bevægelses træning og hård styrketræning er jeg kommet på det rette spor og er dybt taknemmelig. Jeg kan nu både lave rytmisk gymnastik, løbe og dyrke hård styrketræning uden problemer. Smertefri bevægelse har været min vej ud ad kroniske smerter og de får de varmeste anbefalinger herfra
Amélie Delamare
Amélie Delamare
4. August, 2020.
anbefalerBekræftet
Jeg kontaktede Smertefribevægelse på grund af smerter i min hofte/balle, som gjorde det umuligt for mig at træne og begrænsede mig i hverdagen. Mit forløb var hos Patrick, som med tålmodighed, anerkendelse og en fantastisk evne til at formidle har givet mig en ny forståelse af smerter og troen på, at kroppen kan holde til meget mere end, man går og tror. Mine smerter er ikke 100% væk, men jeg kan træne igen, og jeg har fået værktøjerne til selv at arbejde videre, så jeg er uafhængig af fysioterapeuter og smertestillende. Mine varmeste anbefalinger og en stor tak til Patrick og resten af Smertefribevægelse for gode videoer og hjælp over mail og på havnen selv efter et afsluttet forløb.🙌
Asbjørn Knudsen
Asbjørn Knudsen
17. Juli, 2020.
anbefalerBekræftet
De bedste anbefalinger herfra. Jeg har i mange år døjet med smerter i min ryg/nakke. Derfor tog jeg kontakt til smertefri bevægelse og kom i et forløb hos Ying. Det har været en fremragende forløb, hvor jeg er kommet mine smerter til livs. Ying har givet min diverse værktøjer til at overkomme mine rygsmerter, som jeg kan bruge samme med mine ugentlige træninger. Yderligere har vi snakket meget om smertehåndtering og smerteforståelse. Ying givet mig et andet syn på forståelsen af mine smerter og har været anerkendende i sin tilgang til mig. Jeg vil fremadrettet arbejde videre med de øvelser og det mindset jeg har fået hos Ying og smertefri bevægelse.
5/5

Vi kan hjælpe dig

Smerter i nakken er noget, rigtig mange danskere døjer med. Faktisk er der over 10%, der lige nu har nakkesmerter, og op mod 25% af os har haft nakke- eller skuldersmerter inden for de seneste 14 dage. Det er der selvfølgelig flere årsager til. Men overbelastning eller et traume er ikke de eneste faktorer, som har betydning. Det kan ofte være flere årsager som for eksempel stress eller arbejdsmiljø, og det varierer fra person til person. Derfor er det vigtigt, at behandlingen er skræddersyet til lige præcis dig.

Nakkesmerter er ganske almindelige, og ofte forsvinder smerterne uden mén. Men nogle nakkesmerter er langvarige eller kroniske. Mange tror, at smerterne skyldes nerverodsforsnævringer, diskusprolaps, muskelspændinger eller problemer ryggen. Men den slags vævsforandringer ses også hos helt raske uden smertesymptomer, så tit er det langt fra de eneste årsager. Nyere forskning i smerter tyder på, at der også kan være andre bidragsydere til smerterne end kun de biomekaniske.

Vi arbejder med at behandle længerevarende og kroniske nakkesmerter gennem moderne smertebehandling. Nakkesmerter er komplekse, og det betyder, at vi også kigger på, om der er andre årsager til smerterne end de fysiske. Vi kigger på, om der er andre årsager, som holder dig fast i smerterne.

Vi arbejder med dine nakkesmerter gennem specialiseret genoptræning, som i høj grad baserer sig på at gøre dig mere fysisk aktiv. Her kan du læse mere om vores smertebehandling.

Hos Smertefribevægelse er vi specialister i behandling af nakkesmerter og hjælper dig henimod er smertefri tilværelse. Vi arbejder med dine nakkesmerter gennem specialiseret genoptræning, som i høj grad baserer sig på at gøre dig mere fysisk aktiv. Her kan du læse mere om vores smertebehandling.

Vi sørger for at du gennem øvelser, træning, uddannelse og rådgivning lærer at tackle din situation. Vi kan blandt andet hjælpe dig med smertebehandling i forbindelse med:

 • Piskesmæld
 • Hold i nakken
 • Diskusprolaps
 • Facetledssyndrom
 • Slidgigt i nakken
 • Myoser/muskelspændinger i nakken

Gratis og uforpligtende konsultation for nakkesmerter

Hos Smertefribevægelse tilbyder vi alle vores klienter en grundig konsultation inden selve opstarten. Vi gennemgår alle dine ønsker og behov og finder frem til den bedste behandlingsmulighed og skræddersyer et program for lige netop dig. Gennem behandlingen vil du..

 • Lære om nakkesmerter gennem teori og praksis
 • Få redskaber til at kunne håndtere nakkesmerter resten af dit liv
 • Arbejde med hensigtsmæssig strategi til at blive mindre begrænset af nakkesmerter
 • Få en stærkere nakke
 • Modtage skræddersyede nakkeøvelser, bevægelser og træningsprogrammer
 • Få kyndig vejledning og træningssessioner