Søg
Close this search box.

Behandling af skuldersmerter

Kenneth Hald Søndergaard
Kenneth Hald Søndergaard
23. Januar, 2024.
anbefaler
Det har været et helt fantastisk forløb, som på kort tid har gjort jeg er gået fra daglige smerter til at være smertefri. Jeg har tidligere gået hos diverse fysioterapeuter uden samme effekt som dette forløb. Jeg var skeptisk inden, da intet tidligere har gjort noget for mig. Men dette har været helt anderledes. Kombination af gode øvelser tilpasset mine problemstillinger, samt materiale som fortæller hvordan det psykiske også kan påvirke ens lidelse. Dette var i den grad en øjenåbner for mig. Jeg blev inddraget og god sparring ift. hvad jeg ville og kunne, og forløbet blev tilpasset og udviklet, som tiden gik. Mit overskud og humør er blevet bedre fordi jeg er blevet smertefri! Det er skønt at kunne vågne op om morgenen uden at have ondt. Jeg håbede på en bedre, men havde aldrig troet jeg kunne blevet helt smertefri, men det har de formået at løse for mig. Alt i alt et fantastisk forløb, som i den grad overgik mine forventninger. Jeg anbefaler alt og alle at bruge Smertefribevægelse hvis man har en problemstilling, som driller i hverdagen.
Mads Boe Thrysøe
Mads Boe Thrysøe
10. Januar, 2024.
anbefaler
Jeg prøver mange forløb og i starter tror ikke på det vil virker for mig . Fordi ikke noget andet har virker. Men efter noget tide , hvor Morten og mig havde får de rigtige øvelser sæt på begyndt det virker for mig , og det hjulpe meget at komme til tænke anderledes . Altså vise det gør ondt , ja så sende vare smeter videre med toget til Roskilde . Jeg vil sige mange tak , Morten Det har hjulpet mig videre i livet, nu skal jeg starte på uddannelse og kan arbejde resten af livet forhåbentlig med eller uden smerter
Erik Exe Christoffersen
Erik Exe Christoffersen
11. December, 2023.
anbefaler
Smerte er både et fysisk og mentalt problem - og jeg mener "Smertefri" har været super til at kombinere øvelser med en form for indstilling til hvad man så at sige selv har tænkt sig at gøre. Smertefrigørelse drejer sig om at handle på alle niveauer.
Line Ørum Hansen
Line Ørum Hansen
23. November, 2023.
anbefaler
Jeg har gennemgået et 9 måneders forløb med Morten og har opnået meget mere, end jeg turde håbe på! Fra konstante smerter og deraf følgende betydelige fysiske og mentale begrænsninger - noget, jeg følte var alt for tidligt som 25-årig. Nu kan jeg løbe 12 kilometer - og træner op til 21 - , dyrke crossfit, og (hvis konditionen tillader det) cykle til Paris i sommeren 2024. Samlet set har jeg genfundet troen på at tage chancer og turde drømme stort! Varmeste anbefalinger fra mig🤩
Bent Smed Poulsen
Bent Smed Poulsen
21. November, 2023.
anbefaler
jeg har gået der i ca 1/2 år og det har været det hele værd før handlede det om hvad jeg kunne og hvornår nu er det langt mere hvor meget og gider jeg mere, jeg har fået simple øvelser som rykker ved min gamle læring af hvad man må og ikke må og med dem kan jeg flytte mig selv i den rigtige retning. det kan absolut anbefales de er top professionelle og lover ikke mere end de kan holde, selv min familie kan mærke den forandring der er sket både fysisk og med mit humør
Nanna Godiksen
Nanna Godiksen
13. November, 2023.
anbefaler
Fuldstændig fantastisk oplevelse jeg har haft hos (Morten) smertefribevægelse Aalborg. Jeg fik en korsbåndsskade i en håndboldkamp for 7,5 år siden, hvor jeg sidenhen har gennemgået flere operationer, et hav af forskellige fysioterapeuter, kiropraktor osv. Inden jeg startede forløbet havde jeg endnu engang været ude og blive scannet, hvor lægerne vurderede de gerne ville tilbyde mig endnu en kikkert operation i håb om at kunne fjerne arvæv eller finde andet svar på hvorfor jeg stadig efter over 7 år havde mange smerter. Jeg har gennem de 7 år forgæves forsøgt at kæmpe mig tilbage til et fysisk aktivt liv. Min største drøm var at komme til at spille håndbold igen, men undervejs har jeg skruet mine forventninger ned og hvis jeg drømte stort turde drømme om at komme til at løbe igen, da jeg tænkte det var den forudsætning jeg nu havde. Mit håb om at spille håndbold og fodbold igen havde jeg smidt væk for længst, og da jeg startede ved Morten, troede jeg faktisk heller ikke længere på min drøm om at komme til at løbe, der var min målsætning at komme til at leve et liv, hvor smerterne fyldte mindre og kunne lege mere på gulvet med mine børn. Jeg synes stadig det er fuldstændig surrealistisk og jeg kniber mig selv i armen for at forstå det er rigtigt, men efter mit forløb hos Morten har jeg inden for et halvt år kommet tilbage til at spille håndbold. Jeg har fået så meget livskvalitet tilbage til mit liv som jeg slet ikke havde turde håbe på. Derudover er jeg nærmest smertefri, og de smerter jeg oplever kan jeg nu håndtere på en helt anden måde. Jeg har kun de aller varmeste anbefalinger at give til smertefribevægelse Aalborg. I har virkelig hjulpet mig med en kæmpe forandring i mit liv. Af hjertet tak❤️
Bo Nielsen
Bo Nielsen
13. November, 2023.
anbefaler
Tog egentlig kontakt til Smertefribevægelse ​for at få bugt med mine tennisalbuer, der havde generet mig i en del år, men kom derfra med så uendeligt meget mere! Alle mine tanke- og reaktionsmønstre i forhold til modgang og "problemer" er blevet flyttet og jeg hviler i den jeg, er på en helt anden måde end før..... og de der smerter er måske ikke helt så "farlige", som jeg syntes før😉 Kan ikke anbefale Smertefribevægelse nok - det er i den grad, hver en krone værd!
Casper Elkjær Jovanovic
Casper Elkjær Jovanovic
10. November, 2023.
anbefaler
Jeg har igennem en lang årrække haft problemer med min ryg, jeg har gået til massør, kiropraktor og fysioterapeut flere gange og der har ikke rigtig været nogle fremgang, samt anbefalingerne lød altid på at jeg skulle stoppe med den og den sport, samt jeg nok ville døje med det resten af livet. Da jeg kom til Ying var tonen en helt anden og fremgangsmåden. Jeg har været helt vild med, hvordan man sætter folk ind i at forstå smerten og hvad der kan påvirke den, samt alle de øvelser der er fundet med det område hvor ens smerte er. Jeg kan kun anbefale en tur forbi smerfribevægelse, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
5/5

Vi kan hjælpe dig

Smerter i skulderen forekommer hyppigt. Det kan skyldes overbelastninger, som kan have noget med dit arbejde at gøre, eller det kan være sportsskader i forbindelse med fx svømning, tennis eller håndbold. Det er i hvert fald, hvad de fleste regner med. Især langvarige smerter har ofte mange andre årsager, hvilket vi også tager hensyn til. De typiske symptomer er nedsat bevægelighed af skulder og stikkende smerter ved bestemte bevægelser.

Ved skuldersmerter bliver det typisk sammenkoblet med sygdom i skulderleddet samt betændelse i ledkapsel, sener eller slimsække samt at der kan være en sammenhæng med rygsmerter eller være knyttet til nakkesmerter. Men der behøver ikke være en direkte sammenhæng mellem disse. Vi ved i dag, at der godt kan være skuldersmerter uden, at der er en skade. Derfor er skuldersmerter mere komplekse end hidtil antaget.

I langt de fleste tilfælde af skuldersmerter kan man i stedet for operation og medicin helbrede selv kroniske (smerter i over 3 måneder) skuldersmerter gennem øvelser, træning og uddannelse. Vi anvender moderne smertebehandling mod smerter i skulderen. Det betyder, at vi ikke kun kigger på de fysiske årsager til smerterne. Her kan du læse mere om vores smertebehandling.

Vi undersøger også, om der kan være andre årsager, som knytter sig til dine skuldersmerter som fx arbejdsmiljø, manglende mentalt overskud m.m. Skuldersmerter behandles gennem specialiseret genoptræning, som i høj grad baserer sig på at gøre dig mere fysisk aktiv. Vi kan blandt andet hjælpe dig med behandling af skuldersmerter med:

 • Smerter i skulderen
 • Senebetændelse i skulderen
 • Kold skulder / Frossen skulder
 • Muskelsmerter
 • Nerveindklemning
 • Slidgigt i skulderen

Gratis og uforpligtende konsultation for skuldersmerter

Vi tilbyder helt gratis alle nye klienter en grundig indledende konsultation forud for opstart af et forløb. Vi gennemgår din smertehistorik, identificer barrierer for bedring, dine mål og finder frem til de vigtigste fokuspunkter og personliggøre behandlingen til lige netop dig. Gennem et genoptræningsforløb vil du..

 • Få en større forståelse og tryghed ved dine skuldersmerter.
 • Få redskaber til at kunne håndtere dine skuldersmerter, så du kan blive mere uafhængig af behandlere i fremtiden.
 • Blive mindre begrænset af skuldersmerterne, så du kan komme tilbage til det, smerterne holder dig fra i dag.
 • Få en stærk, robust og modstandsdygtig skulder.
 • Få et skræddersyet forløb, som passer til netop din situation, mål og behov.
 • Få kyndig vejledning og behandlings-/træningssessioner.