Smertefribevægelse

Har I smerter på arbejdspladsen?

Play Video

Fup og fakta: Et opdateret syn på ergonomi

I årevis har man kigget i ergonomiens verden for at komme smerteproblematikker på arbejdspladsen til livs.
Forskning på området viser nu, at effekten ofte udebliver, og at det ikke fungerer i praksis, som man ellers kunne have håbet.
 
Men hvad er alternativet?
Det kan du læse meget mere om i , hvor vi har gennemgået al den nyeste forskning omkring smerter på arbejdspladsen. Du kan også se vores videoserie med Ph.D Morten Høgh, hvor vi dykker ned i hvad vi ved faktisk fungerer i dag, og hvad der ikke gør.

 

Læs videre nedenfor om vores samarbejde med Børnehaven Arken, og hvad både ledere og medarbejdere har fået ud af forløbet.

I denne videoserie vil du sammen med vores behandler Martin og Morten Høgh, Ph.D blive klogere på hvordan smerte og arbejde påvirker hinanden.

Få 80% i tilskud.

Gør ligesom Arken og brug Arbejdsmiljøpuljen.
Arbejdstilsynet har t.o.m 2023 en Arbejdsmiljøpulje. Puljen kan søges af virksomheder under 50 ansatte, og det er muligt at få dækket 80% af omkostningerne til forebyggende træning.
 
Hensigten er at få mindre virksomheder på banen med forebyggende indsatser i arbejdsmiljøet, og det er muligt at søge tilskud om sundhedsfremmende aktiviteter, hvilket f.eks. kan være fysisk træning, som kan forbedre jeres medarbejderes sundhed og mindske smerter.
 
Du kan læse mere om arbejdsmiljøpuljen og søge tilskud på Arbejdstilsynets hjemmeside.

Børnehaven Arkens samarbejde med Smertefribevægelse.

Børnehaven Arken søgte Arbejdsmiljøpuljen for private og selvejende institutioner til at forebygge smerter sammen med vores fysioterapeut Martin Dan Jørgensen hos Smertefribevægelse.

Martin afholdte et oplæg omkring et moderne syn på kroppen og smerter for alle medarbejderne, og havde derefter individuelle forløb, som strakte sig over flere måneder.

Her arbejdede de målrettet med de faktorer, som påvirkede smerterne hos medarbejderne, og forberedte dem på at håndtere arbejdets fysiske krav og på et langt arbejdsliv med færre smerter, bekymringer for kroppen, større kropsligt overskud og bedre trivsel.

Sabrina har været enormt tilfreds med forløbet på sin arbejdsplads, hvor vores fysioterapeut Martin Dan Jørgensen kom ud og afholdte både fælles oplæg og individuelle sessioner med medarbejderne.

De individuelle sessioner hos fysioterapeut Martin Dan Jørgensen indebar bl.a. en opdateret forståelse for smerter og kroppen, samt et oplæg til fysisk træning til hver medarbejder – ikke stringente, ergonomiske tiltag som alligevel i praksis ikke vil kunne overholdes eller fungere optimalt.

Det er blevet både rarere og nemmere for Sabrina at være på arbejde, og hun er ikke længere bekymret for de skavanker hun måtte have – nu og i fremtiden.

Skal vi ud til din arbejdsplads?
Kontakt os nedenfor.

    Få en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation.

    Kæmper du også med konstante eller tilbagevendende smerter? Vi har hjulpet hundredevis. Lad os mødes til en uforpligtende snak, hvor vi vurderer om vi også kan hjælpe dig.