Smertefribevægelse

Moderne behandling

af kroniske smerter

Træt af dine smerter?

kroniske smerter

moderne behandling

Vi kan hjælpe dig.

Vores klienter siger..

5/5
Susanne Norbjerg
Susanne Norbjerg
3. Maj, 2022.
anbefalerBekræftet
Lærerigt og udbytterigt forløb. Har haft meget ondt i en skulder - længe. Har fået øvelser der virker, samt forståelse for bevægelsens betydning. Har mindre ondt og fortsætter det gode arbejde. Mine allerbedste anbefalinger.
Vibeke Fischer
Vibeke Fischer
2. Maj, 2022.
anbefalerBekræftet
For mig har mit forløb hos Smertefribevægelse betydet, at jeg har kunnet tage kontrollen over min egen krop tilbage efter år med smerter. Jeg tænker på det som livet før og efter. Mine allervarmeste anbefalinger.
Jarivan Ahmad
Jarivan Ahmad
11. April, 2022.
anbefalerBekræftet
Smertefribevægelse er helt klart det bedste sted jeg har fået behandling. Ikke nok med at det er fagligt kompetente behandlere, men de forstår virkelig at tage hele personen med i behandlingsprocessen. Man får en rigtig god forståelse af sin egen krop og hvordan smerter skal ses og man føler sig bare tryg og hørt igennem hele forløbet.
Stephanie Jacqueline Siebert
Stephanie Jacqueline Siebert
2. Marts, 2022.
anbefalerBekræftet
Da jeg tog kontakt til Smertefribevægelse var det pga. smerter i venstre knæ, som jeg havde bøvlet med ca. et halvt års tid. Jeg har aldrig haft problemer med knæet, så hvad der skete aner jeg ikke. Jeg var blevet undersøgt af en læge og fået at vide det var overbelastning og ordene: gå hjem og slap af i en uge og ”lad” vær med at gå så meget til crossfit! HVAD! Nu langt om længe havde jeg endelig fundet en sport, som jeg virkelig brændte for, og nu skulle jeg måske opgive det hele, og oven i det så havde jeg faktisk meldt mig til First timers konkurrencen%/8?9%#/=&% Nå men så prøvede jeg det der slappe af i en uge tre gange faktisk, men hver gang jeg startede til crossfit igen, så fik jeg smerterne i mit knæ tilbage. Her begyndte jeg så at blive en smule desperat og googlede løs, og det var sådan jeg fandt frem til smertefribevægelse. Jeg har haft et behandlingsforløb med Ying, og jeg kan KUN anbefale Smertefribevægelse. Jeg startede i forløbet i maj 2020, og jeg skulle til konkurrencen samme år i september, havde jeg troet at jeg kom det? NEJ! Og til Yings spørgsmål om, hvorvidt jeg troede mit knæ blev som før, svarede jeg: Nej det tror jeg ikke, men jeg håber det bliver bare 80% som før. Tog jeg fejl: JA  Mit knæ er i dag fuldstændig smertefrit. At være i dette forløb har været det bedste jeg har gjort for mig selv ift. mine knæsmerter. Drengene har en helt anden forståelse for, hvordan man skal håndtere smerter. Det der også var rart var, at behandlingsplanen blev tilrettelagt mig og mine behov, og at jeg altid selv kunne være med til at justerer i den. Dette har virkelig bidraget til mine resultater, fordi jeg ikke skulle følge et eller andet rigid program til folk med knæsmerter. Jeg fik mit program som rent faktisk var sjovt og motiverende. Hos Smertefribevægelse har jeg følt mig set, hørt og taget seriøst. Man får virkelig en følelse af, hvor meget de ligger deres sjæl i at hjælpe folk med at få deres bevægelsesfrihed tilbage  TAK
Rolf Trærup Andersen
Rolf Trærup Andersen
9. Januar, 2022.
anbefalerBekræftet
5/5 Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Forventninger var ikke store, da jeg startede i et behandlingsforløb med Martin. Efter adskillige nederlag hos forskellig behandlere i systemet og endda udmeldinger som "du skal leve med det" gjorde at forventninger var små. Håbet var der dog og det var egentlig et sidste skud, at starte her. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! For det har været alle pengene værd og mere til. Jeg har kroniske smerter i låret, lægmusklen og ryggen og har ikke kunnet dyrke idræt før jeg startede her. Men nu kan jeg både styrketræne igen og er begyndt at spille Padel tennis. Smerterne er også blevet betydeligt bedre i hverdagen og generer slet ikke i samme grad. Deres tilgang har virkelig hjulpet mig! Fysisk mindre smerter, aktiv igen og forøget livsglæde. I får de varmeste anbefalinger fra mig, gid jeg var startet i et behandlingsforløb hos jer noget før!
Sarah Lyng Andersen
Sarah Lyng Andersen
26. December, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg har været i et super godt forløb med Patrick! Jeg søgte hjælp, fordi jeg altid fik skinnebensbetændelse, nærmest lige så snart jeg prøvede at løbe igen. nogle gange kunne jeg selv træne mig op til 3 km, men hvorefter jeg så må stoppe helt. I forløbet med Patrick er jeg oppe på 4-5 km løb, og jeg mærker ikke smerten på samme måde. Den er der af og til, men med Patricks hjælp er jeg blevet bedre til at navigere i, hvad kroppen egentlig fortæller mig. Så jeg er på vej i den rigtige retning, og vil helt sikkert søge hjælp her igen, hvis jeg har brug for mere opfølgning. Det er fedt man bliver hjulpet til at kunne selv, istedet for at være afhængig af behandlere. Og jeg har altså prøvet mange ting, men ingen af dem har fået mig så langt som Patrick. Selv når jeg ikke har trænet eller løbet det jeg selv ville, pga. hverdagens udfordringer, så bliver man mødt med nysgerrig spørgsmål i stedet for endnu mere dårlig samvittighed. Så er kæmpe tak herfra! Bestemt pengene værd!
Jeff Hindsbøl Hansen
Jeff Hindsbøl Hansen
23. November, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg har været på online forløb hos Anders hos Smertefri Bevægelse da jeg havde døjet med smerter i en længere periode. Jeg lærte virkelig meget, og jeg oplevede at online forløb gav mig et ligeså godt resultat som jeg kan forestille mig et normal forløb ville have gjort. Jeg er blevet rigtig godt udrustet til imødekomme lign. udfordringer fremtiden. Derudover havde vi god tid til at kigge på flere ting der påvirker livskvaliteten udover smerter. 10/10
Anders Kristensen
Anders Kristensen
13. Oktober, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg fik selv anbefalet Smertefribevægelse af en god ven. Den anbefaling kan jeg nu sende videre til alle dem der må finde det relevant. Min ryg havde været dårlig ryg i over et år da jeg startede et forløb hos Smertefribevægelse. Det har jeg ikke fortrudt. Foruden en klar forbedring af mine rygsmerter, har jeg opnået en større forståelse af smerter. Jeg har været igennem et forløb med en række videomøder, hvor samtaler, teori og praktiske øvelser gik fint hånd i hånd. Det har desuden fungeret godt i en travl hverdag med arbejde og børn. Så tak herfra ! Anders
John Kjær
John Kjær
19. September, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg startede for at få "fikset" problemer med mit ene knæ, så jeg kunne løbe smertefrit igen, hvilket jeg opnåede under forløbet. Udover et specifikt fokus på genoptræning og smerteforståelse, så var der rigtig meget hjælp til selvhjælp. Derudover blev det tilrettelagt ud fra, hvordan jeg er som type, så det var nemmere at gå til. Under forløbet fik jeg en urelateret rygskade. Her kunne jeg så bruge rigtig mange af de redskaber, jeg havde fået, så det ikke bare var at starte fra bunden igen. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og kan på det varmeste anbefale Smertefribevægelse
Jens Orheim
Jens Orheim
14. September, 2021.
anbefalerBekræftet
Jeg har igennem en årrække lidt af hovedpine/migræne. Hovedpinen har været meget generende i nogle perioder og tålelige i andre perioder. Det har bølget op og ned. Jeg er diagnosticeret med scheuerman i øverste del af ryggen. Jeg har tidligere konsulteret forskellige former forbehandling, osteoripat, kiropraktor, fysioterapi etc. Disse behandlinger har kortvarigt hjulpet på hovedpinen. Desværre er der altid kommet tilbagefald. Efter at have læst om smertefribevægelse gav jeg det et skud. Igennem forløbet med Nicolaj fra Smertefribevægelse har jeg fået et nyt syn på min hovedpine, min tilgang til træning og jeg ved hvordan jeg skal agere/”behandle” mig selv når jeg får hovedpine. Forløbet har været et miks af træning og undervisning. Jeg er blevet udfordret ift. hvad smerte er og hvad jeg kan og må. Dette er ikke en mirakelkur, jeg har stadig hovedpine fra tid til anden, men nu ved jeg hvordan jeg skal komme over det uden migræne .
Nicolaj og klient til forside

Moderne smertebehandling

Vores tilgang er videnskabeligt understøttede individuelle behandlingssessioner med moderne smertebehandling. Forskningen viser, at dette er en yderst effektiv behandlingsform mod kroniske smerter.

Vi kan hjælpe dig

Som trænere og eksperter inden for smertebehandling er det vores mission at hjælpe så mange som muligt til et aktivt liv, hvor smerter ikke er en begrænsning. Vi har allerede hjulpet rigtig mange, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Uafhængig af behandlere

Vores formål er at gøre dig mindre begrænset af smerter og mindre afhængig af behandlere i fremtiden. Det gør vi gennem træning, som gør din krop mere robust, samtidig med at du får en større forståelse for dine smerter og hvad du selv kan gøre fremadrettet.

Vi kan hjælpe dig

Som trænere og eksperter inden for smertebehandling er det vores mission at hjælpe så mange som muligt til et aktivt liv, hvor smerter ikke er en begrænsning. Vi har allerede hjulpet rigtig mange, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Nicolaj og klient til forside

Moderne smertebehandling

Vores tilgang er videnskabeligt understøttede individuelle sessioner med moderne smertebehandling. Forskningen viser, at dette er en yderst effektiv behandlingsform mod kroniske smerter.

Uafhængig af behandlere

Vores formål er at gøre dig mindre begrænset af smerter og mindre afhængig af behandlere i fremtiden. Det gør vi gennem træning, som gør din krop mere robust, samtidig med at du får en større forståelse for dine smerter og hvad du selv kan gøre fremadrettet.

Sådan gør du.

01

Book din gratis konsultation.

Start med at booke din gratis og uforpligtende konsultation her. Du kan vælge både fysisk eller online konsultation.

Til konsultationen vil du blive mødt af en af vores dygtige behandlere. Konsultationen varer op til 50 minutter. 

02

Mød op.

Din behandler vil spørge ind og lytte til din smertehistorie, for at give dig den bedst mulige vejledning og vurdere om vi kan hjælpe dig.

Med udgangspunkt i dig, din historie og dine ønsker og mål, vil vi drøfte dine behandlingsmuligheder, for at få dig tilbage på sporet til et liv, hvor smerter ikke længere er en begrænsning.

03

Vi går i gang!

Vi mødes igen og afholder 1 time og 40 minutters screening, bevægelse/træning og undervisning i moderne smerteforståelse og opdateret behandling.

Alt sammen med udgangspunkt i dig og din problematik.

04

Opfølgende behandlings-
sessioner

Vi afholder behandlingssessioner på 50-100 min. og mødes så ofte, som du har behov for. Du får bl.a.:

 Individualiseret genoptræning.
Eksklusiv adgang til vores online læringsplatform “Smerteuniversitetet”.
 Forståelse for dine smerter som skaber tryghed og tillid til din krop.
 Værktøjer til at behandle dine smerter.
 En adfærd, der fremmer din bedring.
 Løbende kontakt med din behandler pr. mail/telefon.

2. Mød op

Mød op til din gratis 50 min. konsultation.

3. Screening og undervisning

Vi mødes igen og afholder 1 time og 40 minutters screening og undervisning i moderne smerteforståelse og opdateret behandling.

Alt sammen med udgangspunkt i dig og din problematik.

4. Vi går i gang!

Vi afholder sessioner på 50-100 min. og mødes så ofte, som du har behov for. Sessionerne består af:

Individualiseret genoptræning.
Moderne smerteforståelse som skaber tryghed.
Redskaber til at behandle og håndtere dine smerter.
Arbejde med adfærd, der fremmer din bedring.
Løbende kontakt pr. mail/telefon.

Hvordan kommer jeg i gang?

2. Mød op

Mød op til din gratis 50 min. konsultation.

3. Screening og undervisning

Vi mødes igen og afholder 1 time og 40 minutters screening og undervisning i moderne smerteforståelse og opdateret behandling.

Alt sammen med udgangspunkt i dig og din problematik.

4. Vi går i gang!

Vi afholder sessioner på 50-100 min. og mødes så ofte, som du har behov for. Sessionerne består bl.a. af:

Individualiseret genoptræning.
Moderne smerteforståelse som skaber tryghed.
Værktøjer til at behandle dine smerter.
Arbejde med adfærd, der fremmer din bedring.
Løbende kontakt pr. mail/telefon.

Hvor har du ondt?

Hvordan kommer jeg i gang?

Der er 4 simple trin.

Mød op

Mød op til din gratis 55 minutters konsultation, hvor vi afslutter med et udspil til et eventuelt behandlingsforløb.

Screening og undervisning

Vi mødes igen og afholder 2 timers screening og undervisning i moderne smerteforståelse og opdateret behandlingAlt sammen med udgangspunkt i dig og din problematik.

55-110 min. sessioner

Fremadrettet afholder vi sessioner og mødes så ofte, som du har behov for. Sessionerne består af:

 Individualiseret genoptræning
 Moderne smerteforståelse som skaber tryghed
 Redskaber til at behandle og håndtere dine smerter
 Arbejde med adfærd, der fremmer din bedring
 Løbende kontakt pr. mail/telefon

Få en gratis og uforpligtende 50 min. konsultation.

Kæmper du også med konstante eller tilbagevendende smerter? Vi har hjulpet hundredevis. Lad os mødes til en uforpligtende snak, hvor vi vurderer om vi også kan hjælpe dig.