Hvad koster et forløb?

Prisen på et forløb afhænger naturligvis af hvor langt et forløb og hvor mange sessioner det skal indeholde. Vi vil til den indledende samtale i fællesskab vurdere ud fra din situation, motivation, ressourcer m.m. hvad der ville være en optimal løsning til din smerteproblematik.

Hvor ofte skal man ses? Og hvor langt er et forløb?

Igen, afhænger det meget af hvilken/hvilke problemstillinger man står i. Et godt udgangspunkt er at ses oftere i starten, eksempelvis 1 eller 2 timer om ugen de første 4 uger, når det begynder at gå bedre og der er mere kontrol over smerterne vil vi typisk ses lidt sjældnere, som eksempelvis 1 time hver 14. dag eller måned.

Længden på forløb varierer også meget, og afhænger fx ens udgangspunkt, hvor meget hjælp til træning man skal have, ens smerteproblematik, osv. Erhverver man sig eksempelvis 10 sessioner, så behøves de 10 sessioner ikke at bruges i 10 sammenhængende uger, men sessioner afholdes hvor det giver bedst mening med henblik på at skabe langvarige løsninger.

Hvad indebærer et forløb?

Et typisk forløb hos os indebærer træning, bevægelse, samt uddannelse i hvad smerte er for en størrelse og hvad forskning peger imod. Det indebærer at vi uddanner dig til at være ekspert i din krop og at kunne håndtere dine nuværende eller kommende smerter.

Kan jeg få det betalt af sundhedssikring/kommunnen eller andet?

Vi er desværre ikke (endnu)  en del af det offentlige sundhedssystem, og vi har ikke et ydernummer. Vi har dog haft flere klienter som har fået sessioner/forløb betalt af enten kommunen, sundhedssikring eller forsikring. Selve processen kan vi ikke hjælpe med, men dialogen skal du tage med fx din læge eller sundhedssikring. Hvis der er behov for at få noget materiale om os til din sundhedssikring eller andet, så skriv en mail på  kontakt@smertefribevaegelse.dk og så sender vi det!

Hvad koster den første session?

Den første session er gratis og uforpligtende, og fungerer som en indledende samtale hvor vi opsamler information fra dig og derfra vurderer hvad der evt skal til og får et billede af hvilken slags forløb det kræver.